Ny

Gjenstand: EX10280331

|

Modell: WIE-BK-60

Honningavtrekk - diagonal - elektrisk - 4 kammer

kr 5 399,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • praktisk - honeycomb-kurven rommer 4 honeycombs opp til maksimalt {{maximum_frame_size}} mm med en indre diameter på {{interior_diameter_of_honey_extractor}} cm
  • justerbar - honningekstrakteren fungerer med en effekt på 140 W og tilbyr 10 hastighetsnivåer som du kan bestemme sentrifugehastigheten individuelt
  • Enkel - ren fylling av honningen på grunn av det hevede stativet samt via avløpskranen
  • Stabil - takket være tre solide jernbein, som også gjør fyllingen enklere
  • Hygienisk – honningavtrekk i rustfritt stål og kurvramme

PRODUKTBESKRIVELSE

Høykvalitets honningavtrekker laget av rustfritt stål for 4 kammer

Honningslynge er et av birøkterens viktigste verktøy. Den elektriske diagonalekstrakteren fra Wiesenfield birøkterutstyr rommer 4 kammer og er ideell for honningekstraksjon i liten eller privat skala.

Den elektriske diagonalspinneren for effektiv og rask honninghøsting

Diagonale uttrekkere som modellen WIE-BK-60 gir både enkel honningflyt og uttrekking av større kammer. Du behandler innhøstingen i løpet av noen få sentrifugeringssykluser takket være kapasiteten på 4 kammer med en maksimal størrelse på {{Maksimal_ramme_størrelse}} mm. Den store diameteren til karet (47 cm) genererer tilstrekkelig sentrifugalkrefter for effektiv utvinning av honningen fra kammene. Honningekstrakteren 4-kammene drives elektrisk og med en effekt på 140 W. Takket være de ti hastighetsnivåene kan du individuelt bestemme spinnhastigheten; du kan også fleksibelt bestemme rotasjonsretningen. En nødknapp gir sikker bruk.

Sentrifugekroppen og honningkakekurven er laget av rustfritt stål av høy kvalitet og oppfyller kravene til hygienisk honningproduksjon. Materialet er også spesielt slitesterkt og lett å rengjøre etter bruk. Honningavtrekket i rustfritt stål står litt forhøyet på tre solide jernbein, noe som gjør det lettere å fylle honningen. En honningslukkeventil lar deg også tømme honningavtrekkeren rent og fullstendig. Det gjennomsiktige akryllokket lar deg se spinneprosessen til enhver tid, og gir deg full kontroll over honninghøsten.

TEKNISKE DETALJER