Ny

Gjenstand: EX10280199

|

Modell: WIE-HT-30

Honningtank - 40 L - med sil, lokk og klemkran - rustfritt stål

kr 1 899,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Profesjonell – med sil, klemkran, lokk og to håndtak
  • Romslig — sjenerøst 40 L volum 
  • Hygienisk – rent arbeid takket være stor åpning, hevet stativ og enkel rengjøring
  • Høy kvalitet – alle elementer er laget av høykvalitets rustfritt stål
  • Slitesterk – takket være robust konstruksjon og motstandsdyktig materiale

PRODUKTBESKRIVELSE

Honningtank med sil, lokk, klemkran og stort volum

Honning vil holde seg i måneder og til og med år under de rette forholdene - og den beste måten å gjøre dette på er i en honningtank fra Wiesenfield Agricultural Supplies. Hevet på solide ben og utstyrt med en sil, lokk og en klemkran, kan du oppbevare honning trygt og fylle den rent ved behov. Den rustfrie honningtanken er derfor et uunnværlig tilbehør for både kommersielle birøktere og entusiastiske hobbybirøktere.

Gjennomtenkte og høykvalitets birøkterforsyninger fra Wiesenfield

Den praktiske honningfyllingsbeholderen letter bearbeidingen og lagringen av honninghøsten din på grunn av den store åpningen og den medfølgende silen. Med et volum på 40 l kan du lagre store mengder honning hygienisk over lengre tid. Dette sikres av det tettsittende lokket, som passer perfekt på honningfyllbeholderen. 

For å fylle sirupsholdige væsker som honning fra den store påfyllingsbøtten rent og nøyaktig inn i mindre beholdere, heves honningtanken på stabile ben. I tillegg har honningtanken med lokk en praktisk klemkran som lar deg justere strømningshastigheten nøyaktig og fullføre fyllingsprosessen uten å dryppe. Laget av førsteklasses rustfritt stål, er honningtanken med kran lett å rengjøre etter bruk. På grunn av det robuste materialet og høykvalitets utførelse er honningfyllingsbeholderen også spesielt slitesterk. To håndtak forenkler transporten av honningpåfyllingsbøtta.

TEKNISKE DETALJER