(6) Anmeldelser

Fôrautomat høns - 12 kg - brett med trinn 980 g

kr 1 499,00
Prisen inkluderer merverdiavgift

Gjenstand: EX10280039

|

Modell: WI-CF-120

Populært produkt
personer som nylig har sett på dette produktet
Prisen inkluderer merverdiavgift

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100 % sikker betaling

* Betalingsmåter kan variere fra land til land

  • Praktisk - automatisert fôrautomat som åpnes ved vekt
  • Holdbar - værbestandig og solid hus av aluminium
  • Sikker - sklisikkert brett med trinn av aluminium
  • Stor - stort volum på 12 kg holder i lang tid
  • Hygienisk - for blir dispensert bare når det er i bruk som gjør at en unngår svinn

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


4.5

Basert på 6 anmeldelser

8 months ago Opprinnelig publisert på amazon

Veldig god investering

Våre Orpis og Greenlayers trengte bare 3 dager fordi den store munnen kunne ha spist dem... og fordi jeg rett og slett ikke hadde installert denne merkelige grå pluggen i begynnelsen fordi instruksjonene for å skru den sammen virkelig hadde en veldig dårlig oppløsning Fra bildene , jeg visste ikke engang hvor denne tingen egentlig hørte hjemme og hva delen skulle brukes til...men det var akkurat den store hjelpen slik at klaffen ikke falt igjen så raskt og med et smell. Nå senkes lokket sakte og stille, så det er ikke lenger truende og de små dyrene poserer for hverandre hvor flotte de er når de kan åpne denne i utgangspunktet truende boksen for å spise. Veldig pent laget og den dyre, gode maten er beskyttet mot mus og rotter slik vi ønsket. Rett og slett flott, det er verdt pengene! Spesielt med den store Orpington var det viktig for oss å finne noe som ga god takhøyde når vi spiste. Hanene har så store kammer at de ellers ville skadet seg når de spiste fra de største hengende materne når de måtte presse hodet inn for å komme til maten. Alle er glade nå, virkelig flott!

Vis original anmeldelse

6 months ago Opprinnelig publisert på amazon

Produktet virker bra for meg, men det er ikke en ny pakke jeg mottok

Pakken som ble mottatt hadde ikke monteringsanvisningen, jeg ville ha foretrukket at pakken var skikkelig kontrollert, det manglet sider i bruksanvisningen, absolutt oppbevart av personen som hadde prøvd å montere den før meg. Ærlig talt, det er ikke veldig riktig, de resterende instruksjonene, nemlig sikkerhetsinstruksjonene, var til og med flekkete. , jeg måtte finne de manglende sidene på internett og lage skjermbilder, da er redigeringen litt rotete og tegningen er ikke presis nok og for liten. forklaringene virker klare, men det mangler faktisk viktige forklaringer, så vi må gjette hva vi gjorde med noen av mutrene, dessuten måtte jeg legge til 4 små muttere til skruen som ble satt inn for å feste den store stangen til markedsfoten , ellers holder den ikke. Ellers virker materen god og solid nok når den er montert. Vi viste noen høner og det var til slutt de hvite som endte opp med å forstå og vise de andre.

Vis original anmeldelse

2 years ago Opprinnelig publisert på amazon

Veldig bra laget, men... Ingen flere men! 👍

Mediet kunne ikke lastes inn.\n \n \n \n \n \n \n \n\n\n\n\n\n\n\n\n \n \n Vi er positivt overrasket over hvor bra det er Fôrbeholder er behandlet. Alt er perfekt avgradet, så det er ingen skarpe flekker. Det gjør mennesker og kyllinger glade! 🙂 Det er imidlertid mye spill ved leddene på stengene (se bilder), noe som overrasker oss fordi resten er virkelig nøyaktig behandlet. Men vel, det er derfor vi trekker fra én stjerne. Klaffen lager også mye støy når den åpnes, jeg synes du kan høre det ganske tydelig i vedlagte video. Viser det seg under bruk at ingen av delene har noen effekt og at det ikke plager kyllingene, får den femte stjernen tilbake.Det var viktig for oss at boksen var mus- eller mussikker. Den er designet for å være rottesikker, og det er det. Samlet sett ble forventningene våre oppfylt og i noen tilfeller til og med overgått. En kjøpsanbefaling til oss. Vi oppdaterer anmeldelsen etter noen måneders bruk. Oppdatering mai 2021: I dag har kyllingene endelig flyttet inn og de første tilnærmingene ser ganske bra ut. Fortsetter det å gå bra, så har vi gjort alt riktig og gir gjerne den femte stjernen tilbake Oppdatering juni 2021: Kyllingene tar nå veldig godt imot fôrbeholderen. Se video. Den femte stjernen er derfor tilbake. Vi er svært fornøyd med den og anbefaler den gjerne til andre Oppdatering april 2022: Dessverre er det nå problemer med den skånsomme lukkemekanismen. Brystvorten beveger seg ikke lenger helt ut av holderen, se siste bilde Kontakten med selger var meget god og vennlig. En reservedel vil bli sendt til oss, men dette vil dessverre ta noen uker. Inntil da lukkes lokket uten å bremse. Vi lar vurderingen ligge på 5 stjerner foreløpig fordi vi generelt er veldig fornøyde med matbeholderen. Hvis den samme feilen også oppstår med den nye låsemekanismen, ser det ikke ut til å være et unntak, og vi vil nedgradere deretter.

Vis original anmeldelse

15 days ago expondo-kunde

Ingen kommentar.

Vis original anmeldelse

last year Opprinnelig publisert på amazon

Flott del, men kyllingene mine forstår det ikke

Anbefales på det sterkeste for smarte kyllinger. Godt laget og funksjonelt. Dessverre, selv etter flere måneder, forsto ikke alle mine tre kyllinger at du må tråkke på dem og bare spise når det er en stein på tallerkenen. Men produsenten kan ikke la være. :D

Vis original anmeldelse

last year Opprinnelig publisert på amazon

mangiatoia x polli

Non a risolto il mio problema

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
4.4
stjerner på Trustpilot
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter