Trustpilot
(9) Anmeldelser

Fôrautomat høns - 12 kg - brett med trinn 980 g

kr 1 499,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10280039

|

Modell: WI-CF-120

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. onsdag 31. juli
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 1 499,00
3+
5%
kr 1 424,05
5+
10%
kr 1 349,10
10+
15%
kr 1 274,15
Viktige funksjoner
  • Praktisk - automatisert fôrautomat som åpnes ved vekt
  • Holdbar - værbestandig og solid hus av aluminium
  • Sikker - sklisikkert brett med trinn av aluminium
  • Stor - stort volum på 12 kg holder i lang tid
  • Hygienisk - for blir dispensert bare når det er i bruk som gjør at en unngår svinn
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Pålitelig forautomat til høns

Den automatiske fôrautomaten WI-CF-120 er et ypperlig verktøy for en større fjærkreproduksjon eller til de som har det som hobby. Det beskytter fôret mot forurensning, ville fugler og andre dyr og gir kyllingene fôr når de er sultne. Effektiviser ditt arbeid innen fjærkre med Wiesenfield sitt utstyr for landbruk.

Praktisk tilbehør til hønsehold fra Wiesenfield

Fôrautomaten av aluminium beskytter fôret mot vind og vær som gjør at det alltid er ferskt og tørt. Med et volum på 12 kg har høns nok for til å spise i lang tid så en slipper å fylle beholderen hele tiden.
Lokket åpner seg når høns trår på brettet med trinnene. Beholderen åpnes av kyllingens vekt som må være større enn 980 g. Dette gjør at fjærkre alltid har fôr tilgjengelig når det trengs. Ytterligere sørger dette også for at ville dyr ikke har adgang. Hvis det ikke trår høns på brettet vil dispenseren forbli lukket.
Trinnbrettet er laget av aluminium. Aluminium reduserer risikoen for at fjærkre sklir og dermed kan de fores uten å være stresset. Designet er gjennomtenkt som gjør at det er lite svinn av for. Dette holder også fôringsområdet rent og tiltrekker seg ikke ville fugler eller andre dyr.

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


4.1

Basert på 9 anmeldelser

Sorter etter :

for 3 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Automatisk fôr for kyllinger

Det er et flott apparat, kyllingene finner umiddelbart ut hvordan det fungerer.

Vis original anmeldelse

for 10 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

Ingen kommentar.

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Amazon France

Produktet virker bra for meg, men det er ikke en ny pakke jeg mottok

Pakken som ble mottatt hadde ikke monteringsanvisningen, jeg ville ha foretrukket at pakken var skikkelig kontrollert, det manglet sider i bruksanvisningen, absolutt oppbevart av personen som hadde prøvd å montere den før meg. Ærlig talt, det er ikke veldig riktig, de resterende instruksjonene, nemlig sikkerhetsinstruksjonene, var til og med flekkete. , jeg måtte finne de manglende sidene på internett og lage skjermbilder, da er redigeringen litt rotete og tegningen er ikke presis nok og for liten. forklaringene virker klare, men det mangler faktisk viktige forklaringer, så vi må gjette hva vi gjorde med noen av mutrene, dessuten måtte jeg legge til 4 små muttere til skruen som ble satt inn for å feste den store stangen til markedsfoten , ellers holder den ikke. Ellers virker materen god og solid nok når den er montert. Vi viste noen høner og det var til slutt de hvite som endte opp med å forstå og vise de andre.

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Amazon Germany

Veldig god investering

Våre Orpis og Greenlayers trengte bare 3 dager fordi den store munnen kunne ha spist dem... og fordi jeg rett og slett ikke hadde installert denne merkelige grå pluggen i begynnelsen fordi instruksjonene for å skru den sammen virkelig hadde en veldig dårlig oppløsning Fra bildene , jeg visste ikke engang hvor denne tingen egentlig hørte hjemme og hva delen skulle brukes til...men det var akkurat den store hjelpen slik at klaffen ikke falt igjen så raskt og med et smell. Nå senkes lokket sakte og stille, så det er ikke lenger truende og de små dyrene poserer for hverandre hvor flotte de er når de kan åpne denne i utgangspunktet truende boksen for å spise. Veldig pent laget og den dyre, gode maten er beskyttet mot mus og rotter slik vi ønsket. Rett og slett flott, det er verdt pengene! Spesielt med den store Orpington var det viktig for oss å finne noe som ga god takhøyde når vi spiste. Hanene har så store kammer at de ellers ville skadet seg når de spiste fra de største hengende materne når de måtte presse hodet inn for å komme til maten. Alle er glade nå, virkelig flott!

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Amazon Germany

Veldig bra laget, men... Ingen flere men! 👍

Mediet kunne ikke lastes inn.\n \n \n \n \n \n \n \n\n\n\n\n\n\n\n\n \n \n Vi er positivt overrasket over hvor bra det er Fôrbeholder er behandlet. Alt er perfekt avgradet, så det er ingen skarpe flekker. Det gjør mennesker og kyllinger glade! 🙂 Det er imidlertid mye spill ved leddene på stengene (se bilder), noe som overrasker oss fordi resten er virkelig nøyaktig behandlet. Men vel, det er derfor vi trekker fra én stjerne. Klaffen lager også mye støy når den åpnes, jeg synes du kan høre det ganske tydelig i vedlagte video. Viser det seg under bruk at ingen av delene har noen effekt og at det ikke plager kyllingene, får den femte stjernen tilbake.Det var viktig for oss at boksen var mus- eller mussikker. Den er designet for å være rottesikker, og det er det. Samlet sett ble forventningene våre oppfylt og i noen tilfeller til og med overgått. En kjøpsanbefaling til oss. Vi oppdaterer anmeldelsen etter noen måneders bruk. Oppdatering mai 2021: I dag har kyllingene endelig flyttet inn og de første tilnærmingene ser ganske bra ut. Fortsetter det å gå bra, så har vi gjort alt riktig og gir gjerne den femte stjernen tilbake Oppdatering juni 2021: Kyllingene tar nå veldig godt imot fôrbeholderen. Se video. Den femte stjernen er derfor tilbake. Vi er svært fornøyd med den og anbefaler den gjerne til andre Oppdatering april 2022: Dessverre er det nå problemer med den skånsomme lukkemekanismen. Brystvorten beveger seg ikke lenger helt ut av holderen, se siste bilde Kontakten med selger var meget god og vennlig. En reservedel vil bli sendt til oss, men dette vil dessverre ta noen uker. Inntil da lukkes lokket uten å bremse. Vi lar vurderingen ligge på 5 stjerner foreløpig fordi vi generelt er veldig fornøyde med matbeholderen. Hvis den samme feilen også oppstår med den nye låsemekanismen, ser det ikke ut til å være et unntak, og vi vil nedgradere deretter.

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Amazon Germany

Flott del, men kyllingene mine forstår det ikke

Anbefales på det sterkeste for smarte kyllinger. Godt laget og funksjonelt. Dessverre, selv etter flere måneder, forsto ikke alle mine tre kyllinger at du må tråkke på dem og bare spise når det er en stein på tallerkenen. Men produsenten kan ikke la være. :D

Vis original anmeldelse

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Flott maskin, utførelse må forbedres!

Dette er vår andre maskin! Siden vi er veldig fornøyd med den første i 2 år, var det utenom lukkedemperen klart at den neste ville være samme modell!

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Amazon Italy

kyllingmater

Det løste ikke problemet mitt

Vis original anmeldelse

for 4 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Produktidé flott ... med mangler

Vi bestilte en boks som prøve, og til vår overraskelse tok kyllingene våre den veldig godt og forsto den veldig raskt. Dessverre la vi merke til at det var et lite gap på ca 1,0-0,5 mm på begge sider av boksen Da vi spurte kundesenteret fikk vi beskjed om at vi hadde montert den feil. Så jeg demonterte den helt igjen, men problemet gjensto. Men siden det fungerte så bra, bestilte vi 3 stk til, altså 4 totalt. Hullene er der også. Kontaktet kundeservice igjen og vi ble erklært ute av stand til å montere produktet riktig. Så vi fikk noen andre til å se på det en gang til. Dessverre har ikke gapet forsvunnet. Ingen svar fra kundesenteret. Dessverre sklir leggingsmelet gjennom hullene, og gjør det til et stort rot. Det er synd, jeg forventet mer for pengene.

Svar fra

Hei, jeg beklager at du har problemer med produktet. Vi har kontaktet deg via e-post for å løse problemet. Sørg for å svare slik at vi kan se om det finnes en løsning på dette.
Vis original anmeldelse

Ofte stilte spørsmål

Er fôrautomaten lett å montere?

Ja, enheten monteres på et øyeblikk med den detaljerte bruksanvisningen.

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter