Gjenstand: EX10062167

|

Modell: MSW-GHW-POWER-30000

Dieselvarmer - 30000 W - 38 l

kr 13 999,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Kraftig – med 30000 W kan du generere 1994 m³/t varmluft
  • Stort område – takket være en utgangstemperatur på 450 °C, varmer enheten opp rom og haller opp til 310m² svært raskt
  • Effektiv – reguler temperaturen via et kontrollpanel med LED-display
  • Mobil – chassis med to store hjul og håndtak sørger for enkel transport
  • Safe – en overopphetingsbeskyttelse og en flammedetektor sørger for sikkerhet

PRODUKTBESKRIVELSE

Den mobile dieselvarmeren for store rom

Enten det er et lager eller et telt, med dieselvarmeren fra MSW kan du raskt og effektivt varme opp store rom til en behagelig temperatur. Oppvarmingsmediet er diesel, som fraktes i 38 l-tanken. Plasser industrivarmeren på det praktiske chassiset og sørg for en optimal arbeidstemperatur på byggeplassen, i ditt lager eller verksted.

Din pålitelige varmekilde - dieselvarmeren fra MSW

Takket være en varmekapasitet på 30000 W og en utgangstemperatur på 450 °C, kan du raskt bringe miljøet til ønsket temperatur, som du kan regulere ved hjelp av et LED-display. En termostat kontrollerer utetemperaturen og varmer opp hvis den faller under innstilt verdi. Ved full effekt genererer oljevarmeren 1994 m³/t varmluft, som viften fordeler jevnt i hele rommet. Disse ytelsesverdiene garanterer deg komfortable arbeidstemperaturer i rom opp til 310 m².

Dieselvarmeren er montert på et chassis slik at du enkelt kan flytte varmekilden på plass med to hjul og et komfortabelt håndtak. Varmeren drives av diesel, som lagres i 38 l tanken. Med et forbruk på 2,04 l/t, viser industrivarmeren seg å være ekstremt effektiv og garanterer optimale oppvarmingsresultater i opptil 18,5 timer med full tankfylling.

For din sikkerhet er dieselvarmeren laget av motstandsdyktig platestål utstyrt med flere sikkerhetsfunksjoner. En detektor oppdager ukontrollerte flammer og slår automatisk av apparatet. I tillegg har den en overopphetingsbeskyttelse som garanterer deg sikker kontinuerlig drift. På denne måten kan du alltid tilby en pålitelig varmekilde for forskjellige rom. Med en dieseldrevet varmepistol, sørg for at rommene alltid er godt ventilert.

TEKNISKE DETALJER