På salg

Gjenstand: EX10250437

|

Modell: UNI_PERGOLA_3X3T_U

Paviljong - 3x3 m - 180 g/m² - beige

kr 6 199,00 kr 6 999,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Romslig - plass for mange mennesker til å tilbringe hyggelige timer med grilling eller nyte et glass vin under 3 x 3 m paviljongen
  • Beskyttende - 180 g/m² polyestertrekk skjermer deg mot sol og vind
  • Robust - den pulverlakkerte jernrammen er holdbar, korrosjonsbestandig og motstandsdyktig mot ytre miljøpåvirkninger
  • Elegant - den moderne formen med teltlignende tak og raffinerte dekorasjoner gjør paviljongen til et blikkfang
  • Lett- enkelt å montere takket være medfølgende materiell for montering og bruksanvisning

PRODUKTBESKRIVELSE

Elegant paviljong til hagen i beige

Leter du etter noe som kan lage litt skygge i hagen eller terrassen din i sommer? Da er denne paviljongen UNI_PERGOLA_3X3T_U fra Uniprodo et perfekt valg! Uansett hvor du setter opp denne hagepaviljongen vil den fort bli en favoritt både for deg og gjestene dine.

Slapp av under denne paviljongen fra Uniprodo

Det beigetaket av 180 g/m2 tykt polyester beskytter effektivt mot sol, vind og løv. Toppen av det teltlignende skråtaket er montert i en høyde på 2,60 meter, på en ramme laget av pulverlakkert jern som gjør at paviljongen fort blir lagt merke til. Jernstagene under det UV-resistente stofftaket er ideelle for hengende dekorasjoner som lyslenker eller fargerike lykter. Takket være luftåpningen kan du uten problem fyre opp enn grill under denne paviljongen uten vegger.

Paviljongen leveres inkludert alt av tilbehør for montering som gjør at det er lekende lett å montere den. Den kan plasseres på stranden, terrassen eller hagen alt etter hvor du ønsker den skal stå. Du trenger ikke å feste eller skru fast paviljongen til vegger eller tak. De medfølgende bakkeinnsatsene lar deg forankre de fire bena i gresset om nødvendig for å sikre ytterligere stabilitet om det skulle bli dårlige værforhold. Alternativt kan man også skru fast paviljongen om underlaget tåler dette.

Den robuste jernrammen med dekorativt mønster er både stabilt, korrosjons- og værbestandig. Du kan nyte denne 3x3 paviljongen i mange år. Bestill hagepaviljongen din i dag og se frem til mange hyggelige timer med venner og familie i din nye stue i det fri.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL