(1) Anmeldelse

Gjenstand: EX10250559

|

Modell: UNI_UMBRELLA_TR300BL_N

Parasoll - Blå - sekskantet - Ø 300 cm - vippbar

kr 1 499,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Slitesterk – paraplystoff laget av slitesterk polyester med materialtetthet på 180 g/m² gir skygge i mange år fremover
  • Effektiv – spennvidde med en diameter på 300 cm gir skygge i stor skala
  • Balansert – lett på grunn av aluminiumsstang og likevel stabil takket være integrert vindfang
  • Praktisk – paraplyen åpnes og lukkes enkelt med sveiv
  • Tiltbar – kan enkelt justeres i henhold til gjeldende solstråling

PRODUKTBESKRIVELSE

Aldri mer for mye sol med hageparaplyen fra Uniprodo

Den store paraplyen som er beregnet for uteplassen gir beskyttelse mot sol og varme mens du nyter sommerdagene på terrassen eller i hagen. Uteparaplyene for terrassen, hagen eller balkongen fra Uniprodos hagekolleksjon utmerker seg med høy kvalitet, moderne design og ekstrem slitestyrke.

Hageparasoll for enhver hage og terrasse

Leter du etter en stor parasoll? Med en diameter på 300 cm gir den sekskantede hageparaplyen en sjenerøs overflate som pålitelig beskytter deg mot varmen. Takket være det tidløse designet er denne romslige hageparaplyen også et innbydende blikkfang. Materialer av høy kvalitet og utførelse understreker det solide utseendet.

Du kan raskt og individuelt tilpasse parasollen til enhver værsituasjon med bare noen få trinn. Avhengig av solens posisjon, vipp hageparaplyen for å rette inn det skyggelagte området. Åpne og lukk like enkelt paraplyen ved hjelp av en håndsveiv.

Takket være den robuste konstruksjonen og sterk polyester med en tetthet på 180 g/m², gir parasollen skygge i mange sesonger. Materialet med høy strekkfasthet og rivebestandighet er slitesterkt og veldig enkelt å rengjøre. Parasollstangen med en diameter på 38 mm er laget av lett, uknuselig aluminium; stiverne er laget av stål. Vindventilsystemet sikrer stabilitet selv under stormfullt vær, samtidig som det gir bedre luftsirkulasjon.

Du kan bruke paraplyen med et sentralt stativrør enten frittstående eller som bordparaply. Velg alltid en solid overflate til stativet. Med et matchende paraplystativ fra expondo-serien øker du stabiliteten til paraplyen.

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 1 anmeldelse

01.06.2023

Really please with this umbrella, great size, lovely colour, easy to put up and sturdy