Trustpilot
På salg
(9) Anmeldelser

Frittstående markise - 2,6 x 3 m - beige

kr 3 499,00 kr 5 899,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10250053

|

Modell: UNI_GAZEBO_ 3X2.5T

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. onsdag 8. mai
Viktige funksjoner
  • din nye favorittplass - skaff deg en nydelig plass for avslapning eller hyggelige treff med venner
  • fleksibel beskyttelse - materiale består av polyester med en tykkelse på 180 g/m², som beskytter mot sol og en lett bris
  • stabil konstruksjon - rammen av pulverlakkert stål har lang holdbarhet og er motstandsdyktig mot vær og vind
  • elegant og moderne design som pynter hagen eller terrassen din
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


3.9

Basert på 9 anmeldelser

Sorter etter :

for 21 døgn siden Lagt ut på Expondo France

pergola

Pergolaen kom godt pakket og med alle fester. Kvaliteten på strykejernet er riktig, spesielt for prisen. Jeg anbefaler denne artikkelen til deg

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Expondo United Kingdom

Baldakin

Rask og effektiv service fra expodo. Holdt oss informert hvert trinn på veien. En venn reiste den for meg og det tok 2-3 timer mellom oss, var ikke vanskelig hvis du la ut alle brikkene først. Når den er reist, ser den bra ut og tjener formålet som et lyområde over en liten uteplass på toppen av hagen vår, overhengt av trær. Vi ønsket å stoppe løv og fugleskitt som ødelegger terrassen vår, noe det gjør og gir oss et fint skyggefullt område å sitte på. Virker også veldig solid, jeg håper den vil vare i mange år. Jeg håper også det er mulighet for et reservedeksel som jeg vil spørre om. Vi anser dette som et godt kjøp

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Expondo Finland

3

Ikke for regnet Fint for solskinn. Lett å sette opp. Men når det regner samler det vann på nedre del og på baksiden. Mye. Så jeg måtte lage ekstra plast under lerretet for å holde lerretet.

for 3 år siden Lagt ut på Expondo United Kingdom

Elsker solskjermen min.

Elsker solskjermen min. Det tok 3 av oss å sette den sammen. Hadde bare ett problem - det manglet et skruehull på den midterste toppstiveren - løses enkelt med en drill. Den er solid og ser bra ut. Bare vær forsiktig hvis det regner - vann har en tendens til å samle seg i fallene foran, og vi må fortsette å tippe det ut, farene ved å bo i Nord-England.

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Expondo Netherlands

Fin solskjerming

Det er en fin parasoll, enkel å montere ved å følge instruksjonene nøye. Pass på å sette sammen alt som hører sammen for å unngå forvirring. Også de ulike mutrene og boltene. Skjermen er uegnet i kraftig regn. Da anbefaler jeg midlertidig å fjerne kluten.

Vis original anmeldelse

for 4 år siden Lagt ut på Amazon Germany

beskyttelse mot solen

Jeg kjøpte den som solbeskyttelse til kattebalkongen vår. Det tjener sin hensikt godt og jeg er fornøyd med det så langt.

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Expondo Netherlands

Paviljong a la parasoll

Det er praktisk talt ingenting galt med en paviljong som er produsert i Polen. Passformen til delene må tas hensyn til, min inneholdt 4 stk. bore hull feil og stemte ikke. I tillegg ville en klarere bruksanvisning vært bedre, det krever visstnok litt teknisk kunnskap å montere, men det som er enda viktigere er riktig rekkefølge på monteringen. Alt i alt står den, og vi fikk den til rett tid! Den har allerede fjernet mye sol, og vi er komfortable med en salong under!

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på ManoMano France

Selv om lerretet er regnbestandig, forblir vann akkumulert i bunndelen av pergolaen. Når den er satt sammen er den pen.

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Expondo United Kingdom

Ikke når det regner

Expondo var gode for kjøpet og leveringen. Selve Gazebo-rammen er ok, selv om midtstangen hadde en liten vri i seg. Lerretsdekselet er veldig tett for å passe og belaster sømmene til bryterne som fester dekselet til rammen. Noen dager etter å ha satt den opp regnet det for første gang på en stund, problem 1 regnvannet samlet seg nederst foran og øverst bak på lerretet, den nedre delen resulterte i bassenger med mange liter vann og vekt, og mer belastning på sømmen til bryterne som holder dekselet, noe som ga problem 2 ved å legge til belastning på skjøteboltene på frontrammen, så jeg må nå legge til skiver til boltene som forbinder fra-rammen for å styrke den slik at den skader ikke rammen. Problem 3 er at regnet siver gjennom dekselet slik at utemøblene våre ble våte. Den fremre delen av rammen er i riktig vinkel for at vann skal renne av, men siden dekselet har litt strekk renner vannet IKKE av og bare bassenger i de nedre og øvre delene, ikke bra. Så jeg vil ikke anbefale hvis du bor hvor som helst det kan regne. Jeg vil anbefale produsenten å endre materialet på dekselet til noe uten strekk på det eller vurdere tillegg til rammen for å forhindre at vann samler seg, forsterker dekselet rundt alle sømmer der bryterne er plassert og leverer også skiver for alle boltene til hindre belastning på skjøtene foran og bak.

Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter