(1) Anmeldelse

Gjenstand: EX18000485

|

Modell: UNI_SAUNA_G6.0KW-SET-2

Badstuovn inkl. kontrollpanel - 6 kW - 30 to 110°C

kr 4 399,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Optimal - perfekt for finsk badstue
  • Brukervennlig - enkel å montere og bruke
  • Raskt - varmer opp rom på 5 til 9 m³ på opp til 110 °C
  • Holdbar - allsidig og vannfaste materialer av aluminium-sink
  • Sett - praktisk eksternt kontrollpanel for justering av temperatur, tid og lys

PRODUKTBESKRIVELSE

Kraftig 4,5 kW badstuovn for hygge og velvære

Den 6 kW elektriske badstuovnen UNI_SAUNA_G6.0KW fra Uniprodo sitt store utvalg av badstuprodukter er ideell for små badstuer med et romareal på 5 til 9 m³. Den robuste badstuovnen kan monteres på veggen etter behov. Du kan kontrollere temperatur, tid og lys i din badstu ved hjelp av kontrollpanelet UNI_SAUNA_C05.

Sunn og avslappende nytelse med badstuovnen fra Uniprodo

Denne badstuovnen med høy kvalitet varmes raskt opp til 110°C og den optimale varmeeffekten opprettholdes ved hjelp av den innebygde termostaten. Den innebygde termostaten opprettholder den valgte temperaturen konstant.

Stenbeholderen innvendig har en kapasitet på 10 kg sten. Stenene følger ikke med i leveringsomfanget, men badstustenene UNI_SAUNA_S01 kan bestilles på vår hjemmeside. Stenbeholderen og huset til badstuovnen er laget av korrosjonbestandig aluminium-sink. Det ytre materialet er grått. De kraftige varmeelementene er også laget av rustfritt stål og vil ikke ruste. En overopphetingsbeskyttelse aktiveres automatisk når badstuovnen når en varme på 115 °C. Dette garanterer høyere sikkerhet og bekymringsfrie stunder i badstuen.

Full kontroll med brukervennlig kontrollpanel for badstu fra Uniprodo

Vil du ha én enhet som kan kontrollere temperaturen, tiden og lyset i din badstue? Dette kontrollpanelet UNI_SAUNA_C05 fra Uniprodo gjør det mulig.

Du og gjestene dine er bare et steg unna en avslappende nytelse i badstuen: Når du har montert panelet på veggen, installert bryterboksen inne i badstuen og koblet til en kabel er det ingenting mer som trengs for en hyggelig stund i badstuen.

Med de to mekaniske, svært enkle og roterende kontrollene har du all informasjon du trenger. Du kan sjekke målt temperatur, innstilt tid, driftsstatus og om lyset er på. Om ovnen skulle bli for varm slår den innebygde overopphetingsbeskyttelsen seg på og slår av ovnen automatisk.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 1 anmeldelse

01.06.2023

Der Saunaofen ist gut und günstig, die Steuerung ist sehr einfach aber ausreichend. Die erste Steuerung war defekt, wurde aber nach 2 Reparaturversuchen ausgetauscht.