Gjenstand: EX10250223

|

Modell: UNI_SAUNA_G9.0KW

Badstuovn - 9 kW - 30 til 110 °C

kr 3 399,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Kraftig - badstuovn med 9 kW
  • Brukervennlig - enkel å montere og bruke
  • Rask - varmer opp til 110°C
  • Langvarig - gode og vanntette materialer
  • Transporterbar - enkel å transportere

PRODUKTBESKRIVELSE

Kraftig 9 kW badstuovn for hygge og velvære

Den 9 kW elektriske badstuovnen UNI_SAUNA_G9.0KW fra Uniprodo sitt store utvalg av badstuprodukter er ideell for små badstuer med et romareal på 9 til 13 m3. Den robuste badstuovnen kan monteres på veggen etter behov.

Sunn og avslappende nytelse med badstuovnen fra Uniprodo

Denne badstuovnen med høy kvalitet varmes raskt opp til 110°C og den optimale varmeeffekten opprettholdes ved hjelp av den innebygde termostaten. Den innebygde termostaten opprettholder den valgte temperaturen konstant.

Stenbeholderen innvendig har en kapasitet på 10 kg sten. Stenene følger ikke med i leveringsomfanget, men badstustenene UNI_SAUNA_S01 kan bestilles på vår hjemmeside. Steinbeholderen og huset til badstuovnen er laget av korrosjonsbestandig aluminiumsink, mens panelet og luftventilen er laget av skinnende rustfritt stål. De kraftige varmeelementene er også laget av rustfritt stål og vil ikke ruste. En overopphetingsbeskyttelse aktiveres automatisk når badstuovnen når en varme på 115 °C. Dette garanterer høyere sikkerhet og bekymringsfrie stunder i badstuen.

Velg en badstuovn anbefalt av helse- og skjønnhetsekspertene i dag, og se frem til timevis med velvære og avslapning i din badstue hjemme. Du kan også bestille våre multifunksjonelle badstu-kontrollpaneler UNI_SAUNA_C04 eller UNI_SAUNA_C05 fra Uniprodo, som gjør at du selv kan justere temperatur, tid og lys.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL