B-varer

Gjenstand: EX20250567

|

Modell: UNI_UMBRELLA_SQ2030OR_N

B-varer Parasoll - oransje - rektangulær - 200 x 300 cm

kr 1 299,00 kr 1 599,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Slitesterk – smussavvisende paraplystoff laget av polyester på 180 g/m² gir skygge i mange sesonger
  • Effektivt – spennvidde med dimensjoner 200 x 300 cm gir rikelig med skygge
  • Trygg – beskyttelse mot UV-stråler med UPF-beskyttelsesklasse 50+
  • Balansert – lett på grunn av aluminiumsstang og likevel stabil takket være integrert vindfang
  • Praktisk – paraplyen åpnes og lukkes enkelt med et sveiv

PRODUKTBESKRIVELSE

Aldri mer for mye sol med hageparasollen fra Uniprodo

Den store parasollen gir deg et skyggefullt sted for avslapning på terrassen eller i hagen din. Uteparaplyene for terrassen, hagen eller balkongen fra Uniprodos hageutstyrskolleksjon utmerker seg med høy kvalitet, moderne design og ekstrem slitestyrke.

Hageparaplyen gir avslapning på terrassen og hagen

Leter du etter en stor parasoll? Med et spenn på 200 x 300 cm gir den rektangulære hageparaplyen i fargen Oransje en sjenerøs overflate som pålitelig beskytter deg mot varmen. Takket være det tidløse designet er denne romslige hageparaplyen også et innbydende blikkfang. Materialer av høy kvalitet og nøye utførelse understreker dets overbevisende utseendet.

Ikke bare på høysommeren tilbyr terrasseparaplyen deg et kjølig sted, men fremfor alt pålitelig beskyttelse mot solens skadelige stråler. Med en UPF-beskyttelsesfaktor på 50+ blokkerer paraplyen ca. 98 % av alle UV-stråler Så du kan spise maten din eller nyte drinkene dine uten å bekymre deg for huden din.

Du kan sette opp parasollen raskt og individuelt med bare noen få trinn. Du kan åpne og lukke skyggen like enkelt med en sveiv. Takket være den solide konstruksjonen og sterk polyester med en tetthet på 180 g/m², gir parasollen skygge i mange sesonger. Materialet med høy strekk- og rivestyrke er slitesterkt, UV-bestandig og veldig lett å rengjøre.

Parasollstangen med en diameter på 38 mm er laget av lett, uknuselig aluminium; stiverne er laget av stål. Vindventilsystemet sørger for stabilitet selv under stormfullt vær samtidig som det gir bedre luftsirkulasjon.

Du kan bruke paraplyen frittstående eller som bordparaply. Velg alltid en solid overflate som stativ. Med et passende paraplystativ fra expondo-serien øker du stabiliteten til paraplyen.

TEKNISKE DETALJER