B-varer

Gjenstand: EX20250533

|

Modell: UNI_UMBRELLA_2R300GR_N

B-varer Hengeparasoll - grønn - rund - Ø 300 cm - kan vippes og snus

kr 2 499,00 kr 3 099,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Lang levetid - slitesterkt polyesterduk med 180 g/m² vil bruke skygge i mange somre fremover
  • Romslig - spennvidde på 300 cm i diameter gir sjenerøs beskyttelse mot solen
  • Trygg - UPF beskyttelsesklasse 50+ beskytter mot UV-stråling
  • Stabil - takket være den robuste konstruksjonen og en integrert vindbeskyttelse
  • Ukomplisert - enkel å åpne og brette skjermen med en sveiv og kan roteres 360°

PRODUKTBESKRIVELSE

Vippbar hengeparasoll for fleksibel beskyttelse mot sol og varme

Leter du etter en hengende paraply som kan vippes? Den runde parasollen fra Uniprodos utvalg av hagetilbehør tilbyr hele 300 centimeter i diameter som pålitelig beskyttelse mot solbrenthet og varme. Parasollen, med UPF-beskyttelsesfaktor 50+, skjermer omtrent 98 % av UV-strålingen. Så du og dine gjester kan nyte mat og drikke uten problemer, uten å måtte bekymre deg for hudens helse.

Rund hengende parasoll med pålitelig UV-beskyttelse

Pendelparasollen er laget av solid polyester med en tetthet på 180 g/m² som vil gi deg og dine gjester skygge i mange somre fremover. Materialet er svært slitesterkt, har lang levetid, er UV-bestandig og veldig lett å vedlikeholde. Med den integrerte sveiven åpner og senker du parasollen raskt og uten store anstrengelser. Du kan også vippe eller snu den og justere vinkelen til solens posisjon.

Konstruksjonen og materialet imponerer med sin spesielt lange levetid og stabilitet - selv under ugunstige forhold. Parasollstangen med en diameter på 45 x 64 millimeter består av korrosjonsbestandig aluminium; de åtte stiverne er laget av stål og er spesielt motstandsdyktige mot skader. I tillegg til mer effektiv luftsirkulasjon, sørger vindbeskyttelsessystemet også for at parasollen står stabilt, selv i stormvær.

Den hengende parasollen er en spesielt plassbesparende og intelligent variant av solskjerming. Du kan plassere stedet hvor som helst på et solid fundament, direkte på en vegg eller ved siden av et bord. Stålkryssfoten er klargjort med utstansede hull dersom du ønsker å feste skjermen med skruer når du har plassert den på ønsket sted. Egnede støtter til parasollstativ er tilgjengelig som tilbehør fra expondo. De garanterer enda mer stabilitet og fleksibilitet når du setter opp parasollen.

TEKNISKE DETALJER