B-varer Hengeparasoll - creme - rund - Ø 250 cm - drehbar

Artikkelnummer EX20250100 / Modell: UNI_UMBRELLA_2SQ250CR

B-varer Hengeparasoll - creme - rund - Ø 250 cm - drehbar

 • Artikkelnummer EX20250100
 • Modell: UNI_UMBRELLA_2SQ250CR
 • I produktserien siden: 2019
 
 
 
Statt: 2109,00 NOK Du sparer 421,80 NOK 1687,20 NOK

Nettopris inkl. toll og frakt*

Betal inntil 24 avdrag av 77,25 NOK med Klarna

Lær mer

Varen er på lager, leveringstid ca. 5-8 virkedager

B-varer

Våre B-varer er stort sett returnerte varer eller produkter som er blitt brukt til utstilling. Det kan forekomme mindre bruksmerker eller små riper. Alt blir testet før det blir lagt ut for salg igjen. Retur- og reklamasjonsretten gjelder som normalt.

Rabatt: 20%

Hengeparasoll - krem - rund - Ø 250 cm - drehbar

Hengeparasollene fra Uniprodos hage- og håndverksavdeling gir deg beskyttelse mot varme og UV-stråler når du slapper av på terrassen eller i hagen. Selv når det kommer en regnskur er du beskyttet under en stabil og plassparende hengeparasoll.

Plasseres plassbesparende – god beskyttelse mot sol og regn

Den runde hengeparasollen i fargen Creme har en Durchmesser von 250 centimeter. Den gir generøst med skygge, og beskytter mot solbrenthet, varme og regn. Takket være dens tidløse design, kvalitetsmateriale og omhyggelige bearbeiding, er denne romslige hageparasollen også fin å se på.

I tillegg til å gi ly for regn og kulde, gir den vannfaste hengeparasollen i hovedsak beskyttelse mot solstråler, som kan være en belastning på høysommeren. Med en UPF-beskyttelsesfaktor på 50 + skjermer parasollen mot 98 prosent av UV-strålene. Slik kan du problemløst nyte mat og drikke utendørs, uten å måtte bekymre deg over om huden din er beskyttet.

Det er raskt og enkelt å tilpasse parasollen etter været. Takket være parasollens innovative rotasjonssystem kann der Pendelschirm um 360 Grad gedreht werden, um die Schattenfläche passend zum Stand der Sonne auszurichten. Du kann både åpne og lukke parasollen ved å vri på på håndveiven.

Hengeparasollen er en spesielt plassparende og intelligent måte å beskytte seg mot solen. Stativet kann plasseres direkte på veggen eller ved siden av et bord. Parasollen henger som en fiskeskrok over det ønskede området, slik kan også bordet beskyttes mot varmen – uten at den står i veien for utsikten, eller at man får mindre plass rundt bodet. Siden parasollen er designet til å henge, er det lettere å nå frem til veiven og Rotationssystem.

Takket være skjermen av tett festen Polyesters mit einer Dichte von 180 g/m2 kan parasollen gi deg og gjestene dine skygge i mange år fremover. Materialet har en høy strekk- og rivefasthet, lang levetid, UV-motstand, er vanntett og lettstelt. Konstruksjonen og materialet av parasollstangen har lang holdbarhet og er stabil – også når det er mye vind. Das leichte Standrohr mit Maßen von 45 x 64 mm ist aus stabilem Aluminium gefertigt. Der Freischwinger für den Schirm, die Schirmstreben sowie das Fußkreuz des Schirms sind aus robustem Stahl und für den Einsatz im Freien ausgelegt.

Parasollen kan plasseres hvor som helst, så lenge den står på fast grunn. For å feste parasollen har den ferdiglagde skruehull, slik at den kan skrus fast. For å sikre enda mer stabilitet og fleksibilitet, kan man også kjøpe en passende parasollfot som tilbehør hos expondo. Damit nicht schon ein leichter Wind in den Schirm greift oder sich die Luft unter dem Schirmdach staut, ist die Spitze des Schirms zudem mit einer Entlüftung versehen.

Egenskaper

 • Skjermstoffet av polyester 180 g/m² har en lang levetid og sørger for skygge i mange år fremover
 • Diameter på 250 cm som gir mye skygge
 • Sikker beskyttelse mot UV-stråler gjennom UPF 50 +
 • Vannfast stoff som beskytter mot regn
 • Smart og plassbesparende konstruksjon med dreiefunksjon som står stødig
 • Kan dreies og muliggjør en tilpasning etter solen

Nøkkelord

Modell
UNI_UMBRELLA_2SQ250CR
Artikkelnummer
10250100
Tilstand
B-varer
Materiale
Aluminium, stål, polyester
Farge
Krem
Form på skjermen
Rund
Mål på skjermen
250 cm
Diameter parasollstang
4,5 x 6,4 cm
Diameter hengestang
2,0 x 4,0 cm
Antall skjermstenger
8
Mål på skjermstenger
1,2 x 1,8 cm
Tykkelse på skjermmaterialet
180 g/m²
Vanntett
Ja
UV-beskyttelse
Ja
UPF
50+
Mål (LxBxH)
303,5 x 242 x 260 cm
Vekt
16,6 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
189 x 33,5 x 16 cm
Forsendelsesvekt
18,7 kg

Er det enkelt å bygge sammen hengeparasollen? Følger alt som jeg trenger for å sette den sammen med i leveransen?

Det er ikke komplisert å bygge sammen parasollen. Alt som trengs til monteringen, følger med i pakken. Du kan også kjøpe en parasollfot til den om du ønsker det.

Har hengeparasollen god holdbarhet?

Det solide polyesterstoffet har en tetthet på 180 g/m2 og er av svært god kvalitet. På samme måte er stålkontruksjonen også veldig stabil, så du kan forventnte et veldig holdbart produkt.

Kan jeg plassere parasollen der jeg ønsker?

Parasollbunnen er laget av stål og kan trygt monteres på alle harde overflater med skruer. Parasollen vil stå enda sikrere med en passende parasollfot fra Uniprodo. Denne kan du også finne i nettbutikken vår.

 • Hengeparasoll UNI_UMBRELLA_2SQ250CR
 • Bruksanvisning

Vær den første til å skrive en produktanmeldelseGi anmeldelse
Anmeldelser kommer etter en godkjennelsesprosedyre på hjemmesiden

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.