B-varer

Gjenstand: EX20250217

|

Modell: UNI_SAUNA_S6.0KW

B-varer Badstuovn - 6 kW - 30 til 110 °C - inkl. kontrollpanel

kr 2 699,00 kr 3 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Kraftig - badstuovn med 6 kW
  • Brukervennlig - enkel å montere og bruke
  • Rask - varmer opp til 110°C
  • Langvarig - gode og vanntette materialer
  • Transporterbar - enkel å transportere

PRODUKTBESKRIVELSE

Elegant 4.5 W ovn til badstu

Den 6 kW elektriske badstuovnen UNI_SAUNA_S4.5KW fra Uniprodo er ideell for private badsturom som måler 5 til 9 m

Sunn og avslappende nytelse med badstuovnen fra Uniprodo

Badstuovnen av høy kvalitet er utstyrt med en mekanisk timer som du kan stille inn mellom 0 og 180 minutter. Den hurtigoppvarmende badstuovnen som også kan monteres på veggen, får deg til å svette på kort tid takket være den optimale varmeeffekten. Den innebygde termostaten opprettholder den valgte temperaturen konstant.

Stenbeholderen innvendig har en kapasitet på 10 kg sten. Stenene følger ikke med i leveringsomfanget, men badstustenene UNI_SAUNA_S01 kan bestilles på vår hjemmeside. Stenbeholderen og huset til badstuovnen er laget av korrosjonbestandig aluminium-sink og selve fronten er laget av rustfritt stål. De kraftige varmeelementene er også laget av rustfritt stål og vil ikke ruste. En overopphetingsbeskyttelse aktiveres automatisk når badstuovnen når en varme på 115 °C. Dette garanterer høyere sikkerhet og bekymringsfrie stunder i badstuen.

Velg en badstuovn anbefalt av helse- og skjønnhetsekspertene i dag, og se frem til timevis med velvære og avslapning i din badstue hjemme.

Velg en badstuovn anbefalt av helse- og skjønnhetsekspertene i dag, og se frem til timevis med velvære og avslapning i din badstue hjemme.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL