B-varer
Våre B-varer er stort sett returnerte varer eller produkter som er blitt brukt til utstilling. Det kan forekomme mindre bruksmerker eller små riper. Alt blir testet før det blir lagt ut for salg igjen. Retur- og reklamasjonsretten gjelder som normalt.

Gjenstand: EX20390001

|

Modell: 93118591

B-varer UV-sterilisator - 55 L -

kr 12 899,00 kr 16 099,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Effektiv - UV-C lys desinfiserer effektivt bakterier og virus med 99,99% effektivitet
  • Holdbar - UV-lamper oppnår en driftstid på opptil 3000 timer eller 1000 sykluser
  • Safe - UV-C lys slukkes når døren åpnes, påføring uten ozon
  • Stabil - 55 L kapasitet, UV-bestandig og lett å rengjøre hus, rustfritt stål inside
  • Presis — varigheten av UV-behandlingen kan stilles inn fra 1 - 60 min ved hjelp av tidtakeren og LED -skjermen

PRODUKTBESKRIVELSE

Trygt UV-steriliseringsapparat for deg og dine kunder

Gjør kontoret, skjønnhetssalongen eller hotellet ditt litt tryggere og bekjemp bakterier og virus med UV-sterilisatoren fra Tungsram. Enten flere små eller store gjenstander, i UV-sterilisatoren bekjempes virus og bakterier på overflatene effektivt med UV-C lys med en effektivitet på 99,99%. Sterilisering med Tungsram enheten er svært enkel og trygg. Ingen ozon frigjøres, og rengjøring foregår i en sikker beholder.

Effektiv og sikker i bruk - den kompakte UV-sterilisatoren fra Tungsram

UV-lyssterilisatoren er romslig og brukervennlig. Med et volum på 55 L kan du til og med sterilisere flere gjenstander på en gang. Aktiver UV-C -lampen ved å stille timeren til ønsket varighet mellom 1 - 60 minutter. Vanligvis trenger du bare fem minutter for grundig rengjøring. Displayet LED gir deg en oversikt over varigheten av behandlingen. I prosessen bestråles objektene med UV-C lys. Takket være de reflekterende sidene, rustfrie stålristen og det skinnende underlaget blir alle elementene på innsiden grundig utsatt for UV-lys.

lampene som brukes har en driftstid på 3000 timer eller 1000 driftsykluser. Dette gjør UV-sterilisatoren egnet for kontinuerlig drift på store hoteller eller for rengjøring av kontorinteriører.

Den kompakte bordkonstruksjonen er veldig stabil og kan plasseres riktig takket være de justerbare føttene. Den ytre kledningen av og det indre materialet rustfritt stål viser seg å være ekstremt holdbart og kan rengjøres uten problemer. Huset og døren med visningsvindu beskytter også for UV-C lys. Når du åpner døren, slås UV-C bestrålingen automatisk av. Dette gjør enheten svært sikker for brukeren.

UV-lys har en steriliserende effekt som ødelegger alle bakterier og virus på overflaten av utstyret med 99,99% effektivitet. Behandlingen mer effektiv enn å bruke rengjøringsmidler og varme samt mer skånsom. Den kan sterilisere selv følsomme gjenstander som berøringsskjermer. Siden det ikke krever noen kjemikalier eller ozon for sterilisering er denne typen rengjøring spesielt miljøvennlig. Enten for ikke-medisinske verktøy i klinikker eller for gjenstander på hotell, barer, kontorer eller til utstillingsområder så har denne enheten et svært bredt bruksområde og er veldig effektiv til å bekjempe bakterier.

TEKNISKE DETALJER