B-varer

Gjenstand: EX20250211

|

Modell: UNI_SAUNA_11.5KW

B-varer Badstuovn - 11.5 kW - 30 til 110 °C - med luftfukter

kr 7 999,00 kr 9 899,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Kraftig - imponerende 9 + 2,5 kW
  • Allsidig - badstuovn med luftfukter
  • Brukervennlig - enkel å montere og bruke
  • Rask - varmer opp til 110°C
  • Elastisk - vanntett rustfritt stål
  • Transporterbar - enkel å transportere

PRODUKTBESKRIVELSE

Denne kraftige ovnen vil gjøre badstuen din dampende!

Den 9 kW elektriske badstuovnen UNI_SAUNA_V11.5KW fra Uniprodo sitt store utvalg av badstuprodukter er ideell for små badstuer med et romareal på 9 til 13 m3 . Den integrerte luftfukteren med ytterligere 2,5 kW øker den totale effekten til denne kombinasjonsbadstuen til imponerende 11,5 kW.

Sunn og avslappende nytelse med badstuovnen fra Uniprodo

Den høye kvaliteten på den finske badstuovnen står sikkert på 8 gummiben, om du ønsker å montere den på veggen kan det også gjøres om nødvendig. Badstuovnen varmes raskt opp til ønsket temperatur og får deg til å svette på kort tid takket være den optimale varmeeffekten - du kan justere temperaturområdet individuelt mellom 30 og 110°C. Den innebygde termostaten holder den ønskede temperaturen konstant.

Luftfukterens varmeelement er plassert under en 4,8 L vanntank og kommer ikke i kontakt med vannet. Dette forhindrer dannelse av kalk og korrosjon. Dampfunksjonen er beregnet på å fukte luften, men ikke for å gi mye fuktighet som for eksempel i en dampbadstue. Stenbeholderen innvendig har en kapasitet på 10 kg sten. Stenene følger ikke med i leveringsomfanget, men badstustenene UNI_SAUNA_S01 kan bestilles på vår hjemmeside.

Badstuovnens hus, panel og ventil er laget av skinnende rustfritt stål. De kraftige varmeelementene er også laget av rustfritt stål og vil ikke ruste. En overopphetingsbeskyttelse aktiveres automatisk når badstuovnen når en varme på 115 °C. Dette garanterer høyere sikkerhet og bekymringsfrie stunder i badstuen.

Kjøp en elektrisk badstuovn UNI_SAUNA_11.5KW i dag og se frem til avslapning og velvære i badstuen. Bestill et multifunksjonelt kontrollpanel, for muligheten å stille inn temperatur, tid og lys.

Kjøp en elektrisk badstuovn UNI_SAUNA_11.5KW i dag og se frem til avslapning og velvære i badstuen. Bestill et multifunksjonelt kontrollpanel, for muligheten å stille inn temperatur, tid og lys.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL