På salg

Gjenstand: EX10050187

|

Modell: PROCLEAN 15.0H

Ultralydrenser - 15 liter - 360 W

kr 5 899,00 kr 6 499,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Grundig - 6 transduser med 360 W og ultralydfrekvens på 40 kHz
  • Kraftig - varmeeffekt på 470 W som varmer rensevæsken opp til 80 °C
  • Romslig - stor beholder med volum et volum på 15 L
  • Robust - materiale av rustfritt stål og tappekran gjør enheten lett å vedlikeholde
  • Presis - rensetiden kan innstilles på mellom 0 og 60 minutter med en timer, alternativt kan du velge kontinuerlig drift

PRODUKTBESKRIVELSE

Kostnadseffektiv ultralydrenser for smykker, briller og metallartikler

Denne ultralydrenseren PROCLEAN 15.0H er ideell for profesjonell bruk og kan for eksempel anvendes på medisinske klinikker, laboratorier, hos urmakeren eller optikeren. Renseren kan også brukes på verkstedet hvor verktøy og komponenter trenger å renses uten skader. For privat bruk kan ultralydrenseren brukes til rens av smykker, edelstener, mynter og briller.

Den romslige ultralydrenseren med tidtaker og tappekran

Med 6 sendere på 360 watt og en ultralydfrekvens på 40 kHz er enheten genial når det kommer til rens av objekter som er vanskelige å rense for hånd og der et menneske ikke en gang se det er smuss.

Du kan stille inn rengjøringstiden på mellom 0 og 60 minutter. Ved å velge alternativet ''kontinuerlig drift'', håndterer den selv sterkt forurensede gjenstander eller større mengder med gjenstander. Ultralydrenseren har en varmeeffekt på 470 watt og kan reguleres for en nøyaktig koordinert rengjøringsprosess opp til 80°C.

Denne ultralydrenseren 15.0H kommer med en 15-liters beholder, en kurv og et lokk. Takket være materialer av høy kvalitet er ultralydrenseren stabil og veldig lett å rengjøre. Det er en langsiktig investering som alltid forblir hygienisk og trygg for den som bruker maskinen.

Denne kompakte smykkerenseren er designet med en baktanke om kompakt design og bemerkelsesverdig ergonomi. En tappeventil sørger for at væske blir drenert for rengjøring og skylling. Lokket forhindrer at rensevæskene fordampes. I tillegg gjør de praktiske håndtakene og gummiføttene at enheten både er portabel og stabil på alle underlag.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL