Gjenstand: EX10050301

|

Modell: ULX-GB16

Pedalbøtte - 12 L - Rustfritt stål

kr 989,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Kompakt - med en kapasitet på 12 L er den ideell for kjøkken, kontor og konferanserom
  • Robust - Rustfritt stål-konstruksjon og utmerket utførelse sørger for at søppelbøtten er holdbar
  • Praktisk - pedalbøtte med sklisikker pedal som kan enkelt åpnes med foten
  • Hygienisk - overflaten i rustfritt stål er enkel å rengjøre, mens den kontaktløse åpningsmekanismen sørger for ytterligere hygiene under bruk
  • Stilig - den blanke overflaten passer inn i ethvert miljø

PRODUKTBESKRIVELSE

Den geniale pedalbøtten

Hvis du vil kaste noe, har du ikke alltid hendene ledige. Derfor kan ULX-GB16 pedalbøtten fra ulsonix åpnes og lukkes komfortabelt med foten. Denne velprøvde mekanismen er ikke bare behagelig, men også kontaktløs. Med bare en bevegelse av foten unngår du direkte kontakt med søpla.

Pedalbeholder med gode funksjoner

Lokket skjuler ikke bare avfallet, men holder inne også den ubehagelige lukten. Takket være fotpedalen med en sklisikker innsats kan du åpne og lukke pedalbeholderen komfortabelt og sikkert. Hendene dine kommer ikke i direkte kontakt med bøtta, noe som er svært hygienisk.

Søppelbøtten er laget av rustfritt stål. Dette materialet imponerer ikke bare med sine skinnende overflater, som er enkel å rengjøre men også med sin stabilitet og holdbarhet. Søppelbøtten viser ingen tegn på slitasje selv ved intensiv bruk. På denne måten kan den stilige og praktiske pedalbøtten brukes lenge som et pålitelig avfallshåndteringstilbehør.

Den runde formen og det subtile designet gir pedalbøtten et diskret utseende som understreker dens funksjon. Som et resultat kan den plasseres lite iøynefallende, men likevel godt synlig, i ethvert rom det er behov. På grunn av sin kompakte form og en kapasitet på 12 L er den ideell for mindre rom.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL