Gjenstand: EX10050328

|

Modell: ULX-BF05

2 sperrestolper - med stropp - 200 cm - gul/svart

kr 1 899,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Effektiv – klar barriere bestående av to stolper og en stropp for et optimalt personveiledningssystem
  • Fast – betongbunn med plastkledning
  • Stabil – 91 cm høy stolpe laget av jern med en diameter på 63 mm.
  • Fleksibel – feste for sperrebelte på fire sider
  • Praktisk – sperrebelte kan enkelt trekkes ut opptil 2 m

PRODUKTBESKRIVELSE

Denne veien! Sperrestolpene med stropp vil vise vei

Introduser det ideelle veiledningssystemet for mennesker foran butikken din, arrangementsstedet eller ved innsjekkingen på hotellet. Barrierestativene fra ulsonix er raske og trygge å sette opp. Bruk tau til å sperre av områder og vis de besøkende eller kundene tydelig hvilken vei de bør ta. Eller vil du bare stenge enkelte områder midlertidig? Med barrierestativene kan du merke dem ut på et blunk og for alle å se!

Koble stroppene slik du vil!

For et sikkert stativ, bruk betongbasen med en diameter på 320 mm. Stolpene laget av jern har en diameter på 63 mm og vil overbevise deg med sin høye stabilitet. De gule og svarte overflatene gir et iøynefallende utseende. For å sperre av, trekk den 2 m lange stroppen ut av stolpen og fest den til den andre stolpen. Beltet gir ekstra sikkerhet med en sort og gul stripete design. Hver beltesperrestolpe har fire oppheng, slik at du kan strekke beltet ekstremt fleksibelt i flere retninger eller kombinere det med flere sperrestolper.

Betongstativet er dekket med plast og har underlag i rustfritt stål. Takket være en gummiring under stolpene kan du flytte beltesperrestolpen diskret uten mye støy og er spesielt skånsom mot gulvene dine. Til tross for den robuste konstruksjonen, er sperrestativet ekstremt mobilt, slik at du kan flytte det uten problemer.

TEKNISKE DETALJER