Trustpilot
(1) Anmeldelse

Plattformvekt - 150 kg / 50 g

kr 4 299,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10200001

|

Modell: BEKO+LCD035X040150-B1

Garantert laveste pris

Lite igjen på lager

Skynd deg, det er kun få varer igjen!

Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. torsdag 8. august
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 4 299,00
3+
5%
kr 4 084,05
5+
10%
kr 3 869,10
10+
15%
kr 3 654,15
Viktige funksjoner
  • Kalibrert, sertifisert og godkjent til handel
  • Sertifisert nøyaktighet til 20 g (60 kg) eller 50 g (150 kg)
  • Moderne LCD-skjerm med bakgrunnsbelysning og sammenleggbart stativ
  • Batteriet varer i opptil 100 timer
  • Stort veieområde av edelstål
  • RS 232-tilkobling for å overføre data til andre maskiner
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

Tekniske detaljer

Materiale
ABS
Rustfritt stål
Stål
Farge
Sølv
Display
LCD
Spenning [V]
110-230
Strømkilde
AC adapter + battery
Vektområde [kg]
0,4 - 150
Protokoll
RS232-grensesnitt med kommunikasjonsprotokollene DIALOG 06, TEM, TISA, DELTA, CAS(NCI) og ACLASS.
Vektplate [mm]
400 x 350 x 50
Høyde, siffer [mm]
28
Presisjon W1
20 g
Presisjon W2
50 g
Presisjonsklasse
III
Vektenheter
kg
Nøyaktighet/presisjon [kg]
0,02 /0,05
Maksimal sikker belastning
Overskrid ikke veieområdet
Vektområde W1
400 g - 60 kg
Vektområde W2
1 - 150 kg
Driftstemperatur [°C]
-10 - 40
Materiale, vektplate
Rustfritt stål
Detaljer om strømforsyning
Batteri 6 V 4,5 Ah
Tarere
Ja
Nullstill
Ja
Batterilevetid
100 h
Mål (LxBxH)
35.5 x 46 x 52 cm
Vekt
13.5 kg
Leveringsdimensjoner (LxBxH)
41 x 30 x 51 cm
Fraktvekt
14.15 kg

Leveringsomfang

  • Plattformvekt BEKO+LCD035x04150-B1
  • Strømforsyning
  • Bruksanvisning

Produktbeskrivelse

Plattformvekt - 150 kg / 50 g

Pålitelige vekter er grunnlaget for en virksomhet, enten man sender varer eller selger varer i en butikk der hvert gram teller. Trenger du en vekt som måler nøyaktig og gir pålitelig informasjon om produktene dine? Da kan du ta en titt på den sertifiserte plattformvekten for opptil 150 kg fra TEM. Den er enkel å betjene og kan brukes overalt. Vekten følger også de høye presisjonskravene innenfor handel.
Plattformvekten følger bestemmelsene for handel som bekreftes ved M-markeringen på vekten. Vekten leveres ferdig kalibrert og sertifisert, men den burde også testes etter de nasjonale bestemmelsene der du bor. Plattformvekten har grunnlag for å veie varer som skal selges basert på vekt, siden den er sertifisert.
Vektpresisjonen avhenger av den maksimale vekten til det du skal veie. Plattformvekten fra TEM gir en høyere nøyaktighet på gjenstander som ikke er så tunge. På opptil 60 kg kan man regne med en nøyaktighet på 20 g. Mens på gjenstander som veier 150 kg gir vekten en nøyaktighet på 50 g. Sertifiseringen som vekten blir levert med er gyldig i to år. Etter dette må du sertifisere plattformvekten på nytt.
Måleverdiene vises på en moderne LCD-skjerm. Skjermen har et sammenleggbart stativ som man også kan feste på vekten. Tallene på skjermen er store og er derfor enkle å lese. Du kan også stille inn bakgrunnsbelysningen på skjermen. Du kan velge om skjermen alltid eller aldri skal lyse, om den bare skal lyse hvis du trykker på en knapp eller bare når noe blir lagt på vekten.
For en optimal blikkvinkel kan skjermen skråstilles og stilles inn etter individuelle behov. Retningen til displayet kan du også endre. Enten kan du stille den mot eller vekk fra veieoverflaten. Ved hjelp av de ulike innstillingene kan du tilpasse vekten etter dine arbeidsvilkår.
Det er enkelt å betjene vekten. Du kan stille inn grunnfunksjonene og styre dem med bare fem knapper: betjening, bakgrunnsbelysning, taring, måleområde og nullstilling. Utover det lyser skjermen når vekten befinner seg i likevekt. Du hører en lyd når en funksjon har blitt endret. Skjermen er også beskyttet med et gjennomsiktig deksel.
Skjermen til plattformvekten driftes av et batteri, noe som gjør det enklere å flytte på vekten. Batteriene kan vare i opptil 100 timer. Skjermen viser også en status på hvor mange timer du har igjen av batteriet, slik at du kan lade plattformvekten i tide. Når du skal transportere eller rydde vekk plattformvekten kan du også demontere stativet.
Veieoverflaten består av robust og høyverdig edelstål. Siden overflaten har en åpening i tre av sidene, kan du veie større gjenstander som ikke passer på overflaten som er 35 x 40 cm. En elegant kant mot siden der skjermen er festet til stativet beskytter den mot skader under veiing. Føttene til vekten er sklisikre og det er mulig å stille inn høyden på dem.
Plattformvekten er utstyrt med en RS 232-tillkobling som gjør det mulig for deg å koble vekten til en datamaskin eller et kasseapparat. Flere ulike dataprotokoller er tilgjengelig for overføring av dataene: DIALOG 06, TEM, TISA, DELTA, CAS(NCI) eller ACLASS.

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 1 anmeldelse

Sorter etter :

for 10 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Utvid skalaen

Denne skalaen oppfyller alle mine forventninger. Lett, robust og stor plattform. Funksjonell skjerm. UTMERKET!!

Vis original anmeldelse

Ofte stilte spørsmål

Hva gjør jeg hvis vekten min blir ødelagt?

Vi tilbyr en profesjonell sørvis og reparerer vekten din hos en autorisert sørvicepartner, så du bør først kontakte oss.

Kan jeg koble plattformvekten til datamaskinen min?

Det kan du. Plattformvekten er utstyrt med en RS 232 tillkobling som gjør det mulig for deg å koble vekten til en datamaskin eller et kasseapparat.

Hva betyr en nøyaktighet på 50 g ved en vekt på 150 kg?

50 g er det maksimale avviket plattformvekten vil vise, når du veier en vare som er 150 kg. Siden plattformvekten er kalibrert, kan du være sikker på at avviket ikke er større enn 50 g.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter