Gjenstand: EX10200060

|

Modell: BEK+C10062000

Jekketralle med vekt - 2000 kg - LCD-display

kr 27 399,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Praktisk - jekketralle med praktisk vekt for effektiv kalkulering av vekt på last eller pallevekt
  • Allsidig - presise målinger opp til maks. 2000 kg
  • Digital - LCD-display som er lett å lese av
  • Holdbar - takket være robuste materialer og hydraulisk system
  • Profesjonell - vekten er kalibrert og møter kommersiell standard

PRODUKTBESKRIVELSE

Jekketralle med vekt, LED-display og batterifunksjon for europaller

Jekketrallen fra TEM sitt industrielle utvalg passer for paller opp til 2000 kilo som for eksempel europaller som må måles nøyaktig. Vekten og jekketrallen med solid rammekonstruksjon er stabil og svært enkel å betjene. Jekketrallen er ideell for beregning av last eller pallevekt.

Praktisk jekketralle med vekt

Jekketrallen sin vekt er i samsvar med forskriften for handel, som bekreftes av kvalitetsmerket M på grønn bakgrunn. Den er levert kalibrert og sertifisert. Denne første sertifiseringen er gyldig for de to første bruksårene, deretter må kalibreringen sertifiseres på nytt av en autorisert person i henhold til nasjonale forskrifter. Først da vil vekten motta et klistremerke for offisiell kalibrering. Etter to år kan vekten sertifiseres av på nytt av autoriserte personer. Du vil også motta en samsvarserklæring som du bør oppbevare med vekten. Verdiene opp til 2000 kilo vises på et LCD-display som er festet til jekketrallen med et solid stativ. Tallene på displayene er tydelig lesbare til enhver tid. Takket være at den et utstyrt med batteri er den ideell for mobil bruk.

Jekketrallen imponerer med et hydraulisk system av høy kvalitet og er egnet for bruk med de fleste paller som er i standard størrelse. De svingbare hjulene og gaflene gjør at enheten er enkel å manøvrere. Slitesterke materialer og utførelse av høy kvalitet sikrer en lang levetid selv under tunge belastninger.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL