Trustpilot
(13) Anmeldelser

Wifi Værstasjon - utendørs sensor - innendørs sensor

kr 1 699,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10030583

|

Modell: SBS-WS-600

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. onsdag 31. juli
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 1 699,00
3+
5%
kr 1 614,05
5+
10%
kr 1 529,10
10+
15%
kr 1 444,15
Viktige funksjoner
  • Omfattende - ekstern værstasjon for temperatur, fuktighet, regn, vindhastighet og retning, UV-stråling og lysstyrke
  • Inneklima - sensor for innendørs bruk som måler temperatur, fuktighet og lufttrykk
  • Konsoll - samler data fra begge sensorer gjennom RF-signal
  • WiFi - kobler til værapp og synkroniserer data i sanntid
  • Sanntid - værstasjonen for utendørs bruk leverer data hvert 16. sekund på en rekkevidde på 100 m
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Wifi værstasjon for innendørs og utendørs bruk

Med værstasjonen kan du samle data via en utendørs stasjon og som du i etterkant kan evaluere ved hjelp av en app. Dette gir deg flere muligheter til å analysere værdata i sanntid. Settet kommer med en sensor for innendørs bruk, som samler data fra inneklima.

Hold et øye på været med denne værstasjonen

For dette formålet er den eksterne sensoren tilkoblet til stasjonen via radio i en avstand på opp til 100 m. Denne samler data om temperatur, fuktighet, nedbør, vindstyrke, vindretning, UV-stråling og lysstyrke. De innsamlede dataene synkroniseres regelmessig med WiFi-værstasjonen hvert 16. sekund. Den digitale værstasjonen har en rekkevidde på opptil 100 m, slik at du alltid kan plassere den optimalt i hagen din eller i lokalet.
All data blir videresendt til en app via WiFi-tilkoblingen, slik at du til enhver tid kan overvåke de målte dataene. Dataanalysen skjer i sanntid, noe som betyr at verdiene i appen alltid er aktuelle og kan gi informasjon om værsituasjonen selv på kort varsel. Appen gjør at du kan følge med på været i hagen selv om du er på reise.
Den innendørse sensoren analyserer inneklima. Temperatur, fuktighet og lufttrykk sendes også fra denne til værstasjonen, som igjen kan sees i appen.
Sensorene drives begge av batteri og stasjonen utendørs er i tillegg forsynt med solcelle.

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


4.5

Basert på 13 anmeldelser

Sorter etter :

forrige måned Lagt ut på Expondo Switzerland

God stasjon til en god pris

Rask levering, ingen store problemer med montering, fungerer perfekt.

Vis original anmeldelse

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

Strålende produkt!

En av de billigste værstasjonene som er kompatibel med Ecowitt osv. Lokal integrasjon med Home Assistant og enorme utvidelsesmuligheter med ekstra sensorer fra Ecowitt-porteføljen. Jeg vil anbefale på det sterkeste!

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Expondo Spain

Eksepsjonell service

Enkel kjøp, kontinuerlig informasjon om status for bestillingen og transporten, og punktligheten som utstyret ankommer med gjør Expondo til et av våre viktigste innkjøpspunkter.

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Expondo Slovakia

Jeg har lenge lett etter en værstasjon som er egnet for å kommunisere med Home Assistant uten nettbrett. Dette alternativet var det beste jeg fant til en overkommelig pris. Det fungerer utmerket. Selve de eksterne sensorene trenger ikke strøm fra en stikkontakt, de er tilstrekkelig med oppladbare lommelykter og et innebygd solcellepanel.

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Expondo Austria

Forventningene innfridd fullt ut

Jeg kjøpte denne værstasjonen for å integrere dataene direkte i hjemmeautomatikken min (OpenHAB).

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Expondo Switzerland

Absolutt anbefalt!

Jeg har brukt værstasjonen i ca 2 uker nå. To punkter var viktige for meg: 1) at jeg kan integrere værstasjonen i HomeAssistant uten Internett (= kun via API fra den lokale gatewayen) uten å være avhengig av noen skytjenester -> fungerer uten problemer (Ecowitt plugin i HA ) 2) at værstasjonen kommer uten "display base station" - jeg har en for hjemmeautomatisering eller HomeAssistant bruker allerede et nettbrett, som jeg kan bruke til å se verdiene fra værstasjonen -> Gaetway (WH2650) er perfekt for dette, liten og lite iøynefallende. Den kan imidlertid bare kobles til det lokale nettverket trådløst (WLAN) og ikke via kabel (LAN), men det er ok for meg. Installasjonen var superenkel. Integrering i HA også. Utvalget av sensorer er genialt (f.eks. i tillegg til vind, temperatur, fuktighet og regn også UV-indeks og lysintensitet). Det eneste som ville vært fint å ha er en luftkvalitetssensor, men det er nok ønsketenkning i denne prisklassen. Først var jeg litt forvirret over at batterier (og ikke akkumulatorer) ble anbefalt for utendørssensoren, men ved nærmere ettersyn gir det mening: det integrerte solcellepanelet lader en integrert kondensator i løpet av dagen, som normalt skal være nok til å forsyne stasjonen med kraft dag og natt. Batteriene brukes kun hvis det ikke er nok. Strålende konsept! Jeg har nå bestilt litiumbatterier da de fungerer bedre ved lavere temperaturer. Jeg vil helst ikke bruke batterier til en enhet med så lavt strømforbruk fordi de, så vidt jeg vet, har høyere selvutladningshastighet. Konklusjon: Helt fornøyd og anbefales absolutt!

Svar fra

Takk for din positive og nyttige tilbakemelding. Vi gleder oss til et gjensyn. Vi sees snart og ha en fin dag!
Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Expondo Germany

Kan integreres offline i OpenHAB

Jeg kjøpte denne værstasjonen for å integrere dataene direkte i hjemmeautomatikken min (OpenHAB). Dette var også mulig uten problemer med "Fine Offset Weather Station Binding".

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Expondo Germany

Ikke anbefalt

Noen ganger fungerer det, noen ganger fungerer det ikke. på en eller annen måte har delen problemer ved lave temperaturer eller under våte forhold.

Svar fra

Takk for din mening. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre produktene og tjenestene våre.
Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Expondo Germany

Veldig bra værstasjon

Jeg ønsket meg lenge en værstasjon uten skjerm fordi jeg ville lage noe eget. Enkel å installere, lett å tilby og god kvalitet

Vis original anmeldelse

for 16 døgn siden Lagt ut på Expondo Norway

Bra værstation

Værstationen fungerer bra, men skruen på vindmåleren gikk ikke ann å skru inn. Jeg ente opp med å lime det. Uten om dette var det lett å integrere de i Home Assisstant og har mange nyttige sensorer.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg sende data fra værstasjonen til min datamaskin?

Ja, du kan koble til datamaskinen gjennom WiFi.

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter