(6) Anmeldelser

Værstasjon med WiFi

kr 3 299,00
Prisen inkluderer merverdiavgift

Gjenstand: EX10030455

|

Modell: SBS-WS-300

Populært produkt
personer som nylig har sett på dette produktet
Prisen inkluderer merverdiavgift

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100 % sikker betaling

* Betalingsmåter kan variere fra land til land

  • Prediktiv - alarm for kritiske værforhold kan stilles
  • WiFi - tilgang til online værtjenester som Weather Underground, WeatherBug Community og Weather Cloud
  • Smart - stort LCD-display med bakgrunnsbelysning
  • Omfattende - eksterne værsensorer for temperatur, fuktighet, regn, vind og lysstyrke
  • Oversiktlig - ikoner for værmeldinger

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


4.8

Basert på 6 anmeldelser

2 years ago expondo-kunde

SBS-WS-300

Overraskende bra! Vanskelig å finne manualen på nett. Et papir d:o ville vært bra. Lastet ned "Ecowitt.net"-appen. Da har jeg både 7 tommers mottaker på innerveggen og appen i androiden min. Du kan få tilgang til måledata fra ett år tilbake i tid. 1 dag, 1 uke osv. Under "kart" ser du andre brukeres data.

Vis original anmeldelse

last year Opprinnelig publisert på amazon

som forventet.....

Det er bra........

Vis original anmeldelse

2 years ago expondo-kunde

SBS-WS-300

Jeg er helt fornøyd med den, dessverre måtte jeg installere den uten bruksanvisningen, fordi pakken bare inkluderte et sikkerhetsdatablad, men likevel var installasjonen relativt enkel. Jeg ba om beskrivelsen (brukermanualen) fra Expondo og fikk den i pdf. Det jeg prøvde med: Weathercloud, Weather Undergrund, Ecowitt og alle koblet til umiddelbart. Jeg anbefaler Ecowitt-registrering til alle, fordi i motsetning til andre nettsteder, lagres også den interne temperaturen her. Jeg bestilte den i Ungarn, og den kom etter 3 virkedager. Displayet fungerer også med et (mottaker) batteri, men i dette tilfellet går displayet i "sleep mode" etter noen sekunder og bakgrunnsbelysningen stopper. Totalt sett er det utmerket valuta for pengene, jeg kan bare anbefale det.

Vis original anmeldelse

2 years ago Opprinnelig publisert på amazon

God værstasjon med nøyaktige verdier

Veldig bra værstasjon. Jeg synes det er veldig bra at du kan kalibrere verdiene som temperatur, fuktighet osv. og justere verdiene deretter. Ellers er det veldig enkelt og selvforklarende å sette det opp. Den eneste ulempen er kanskje at displayet ikke kan leses fra alle vinkler. Men det kan gjøres.

Vis original anmeldelse

3 years ago expondo-kunde

Steinberg værstasjon-med-wifi-trådløs-13-målemuligheter

Fungerer utmerket! Enkel å koble til både hjemme og til nettverket

Vis original anmeldelse

3 years ago expondo-kunde

Fin stasjon, men...

Stasjonen er meget solid bygget. Dessverre er det ingen stang eller lignende å feste den til. De vedlagte instruksjonene er helt ubrukelige da de ikke sier noe om å sette opp stasjonen, innstillingene eller registrere seg hos de forskjellige bettingsidene med stasjoner på Internett. Med litt ro og tid kan du få oppsettet gjort. Målingene ser ut til å være ganske nøyaktige. Den billedlige representasjonen av gjeldende vær (solskinn, klart til overskyet, regn osv.) fryser nå og da og kan bare fås til å fungere igjen ved å slå den av og på igjen (eller selvfølgelig ved å se ut av vinduet. .). Jeg har ikke funnet den annonserte justerbare værmeldingen ennå, men det kan også skyldes mangel på instruksjoner. Uteføleren må installeres så frittstående som mulig, ellers vil måleverdiene bli forvrengt. Spesielt lys og vind er svært følsomme. Og du bør også bruke låseskruene til vindturbinen og vindretningspilen, ellers flyr de bort. Som jeg sa: instruksjoner ville vært veldig fint!

Vis original anmeldelse
Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
4.4
stjerner på Trustpilot
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter