Trustpilot
(1) Anmeldelse

Vakuumovn - 58 L - 1670 W.

kr 23 299,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10030628

|

Modell: SBS-ADO-1000

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. torsdag 1. august
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 23 299,00
3+
5%
kr 22 134,05
5+
10%
kr 20 969,10
10+
15%
kr 19 804,15
Viktige funksjoner
  • Romslig - 58 l på innsiden,  delt med to innsatser
  • Nøyaktig - innstilt temperatur mellom 50 og 300°C med alarm for avvik på 10°C
  • Klar - LED-skjerm for temperaturvisning med PID-kontroller og dør i herdet glass
  • Rask - optimal temperaturfordeling takket være justerbar luftsirkulasjon
  • Sikker - takket være overopphetingsbeskyttelse og optimal varmeisolasjon
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Tørk materialer og desinfiser verktøy i varmeskap

Vakuumovnen SBS-ADO-1000 brukes når materialer må behandles eller desinfiseres med varme. Du kan tørke prøver, herde materialer eller smelte voks. Takket være det brede temperaturområdet opp til 300°C er varmeskapet egnet for mange bruksområder der det kreves presis føring av varme.

Vakuumovnen fra Steinberg System sitt industrielle utvalg

Volumet i tørkekammeret på 58 L har god plass til store gjenstander eller store mengder materiale. Ved hjelp av to innsatser kan innvendige rom brukes mer effektivt, og hele volumet brukes til tørking eller sterilisering.
Du kan stille inn ønsket temperatur mellom 50 og 300°C med en PID-kontroller. Tørkeovnen når ønsket temperatur raskt takket være effekten på 1670 W. Den valgte og aktuelle temperaturen vises på det lettleste LED-displayet. En alarmfunksjon vil varsle deg hvis den nåværende temperaturen overstiger den valgte temperaturen med mer enn 10°C. Temperaturen fordeles jevnt ved hjelp av sirkulerende luft. På denne måten blir materialet alltid oppvarmet til en konstant temperatur, som opprettholdes av termostaten med et maksimalt avvik på 1°C.
Døren har et to-lags vindu laget av herdet glass. Dette gjør at du visuelt kan overvåke materialene til enhver tid. Dobbelt glass og huset er optimalt isolert for å forhindre varmetap og temperatursvingninger under oppvarming. Med kontrollknappen kan du stille inn luften som skal byttes ut.
Huset er laget av robust stål som tåler de daglige belastningene i laboratoriet eller i produksjonen. Det indre kammeret er laget av rustfritt stål som er lett å rengjøre, dermed er det ikke utsatt for korrosjon eller annen slitasje.

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


4.0

Basert på 1 anmeldelse

Sorter etter :

for 10 måneder siden Lagt ut på Expondo Denmark

Så langt så bra.

Vis original anmeldelse

Ofte stilte spørsmål

Er varmen jevnt fordelt?

Ja, dette sikres av luftresirkuleringsfunksjonen. Styrken kan justeres etter behov. Dette gir deg den nøyaktige temperaturen som du kan lese av på LED-skjermen.

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter