På salg

Gjenstand: EX18000548

|

Modell: SBS-LZ-6000HS

Sentrifuge-sett 4 x rørstrips 8PCR 0,2 ml RZB 20 600 xg med ekstra vinkelrotor 24 x 1,5/2 ml

kr 19 599,00 kr 29 699,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Allsidig – samtidig behandling av fire 8PCR 0,2 ml rørstrips eller 24 1,5/2 ml rør
  • Kraftig – drift med 60 W og en RCF på 2 637 xg
  • Justerbar – hastighet opp til 300 - 16 000 o/min
  • Praktisk – timer opptil 99 min eller kontinuerlig drift
  • Mobil – lett og kompakt konstruksjon muliggjør enkel transport

PRODUKTBESKRIVELSE

Det fleksible bordsentrifugesettet med to vinkelrotorer

Jobber du i et industrilaboratorium, forskningssenter eller i utdanningsinstitusjoner som en skole eller et universitet? Da bør du ikke være foruten bordsentrifugen fra Steinberg Systems! Den lar deg utføre nøyaktige laboratorietester og gir profesjonell støtte til et bredt spekter av laboratorieoppgaver. I tillegg til standardrotoren med fire 8PCR 0,2 ml rørstrips, inkluderer dette settet også en ekstra vinkelrotor for 24 x 1,5/2 ml rør.

Enten det er rørstrips eller rør, gir sentrifugen alltid presise resultater

Bruk den elektriske stasjonen med en effekt på 500 W til å behandle fire rørstrips 8PCR 0,2 ml samtidig med den innebygde rotoren. Bytter du den innebygde vinkelrotoren med den ekstra rotoren, er 24 rør på 10 ml hver mulig. Du kan regulere hastigheten mellom 300 og 4000 o/min via en mikroprosessor og generere en maksimal relativ sentrifugalakselerasjon på 2390 xg. Med laboratoriesentrifugen vil du alltid velge den beste rotasjonshastigheten for en spesifikk prøve: Den justerbare hastigheten lar deg generere riktig sentrifugalkraft og pålitelig skille faste partikler fra væsken, som du så enkelt dekanterer. Ti forhåndsinnstilte hastigheter gjør det enkelt for deg å betjene. Dekselet med alarmfunksjon beskytter prøvene dine mot forurensning. Bortsett fra alarmen fungerer den elektriske sentrifugen lydløst og jevnt, slik at du kan bruke enheten i laboratoriet uten forstyrrende lyder. I tillegg er enheten beskyttet mot for høy hastighet, ubalanse, for høy spenning eller elektroniske låsefeil.

Den lette og kompakte designen lar deg transportere den elektriske bordsentrifugen komfortabelt. I tillegg kan du også bruke sentrifugen liten i trange arbeidsområder for å spare plass. Med timeren kan du enkelt velge en driftstid mellom 0 og 99 min. Dette sparer deg for unødvendig ventetid ved å bestemme når sentrifugeringen avsluttes automatisk. Hvis du vil bruke bordsentrifugen i mer enn 99 min, bytter du bare til kontinuerlig drift. Alle verdier stilles inn via kontrollpanelet som kan desinfiseres, som du alltid kan se på det lettleste digitale displayet.

TEKNISKE DETALJER