På salg

Gjenstand: EX10030555

|

Modell: SBS-EC-670

Rørinspeksjonskamera - 60 m - 42 LED-lys - 9" display

kr 39 399,00 kr 42 999,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Perspektiv - 9 ”TFT-skjerm for tydelig innsikt med solbeskyttelse
  • Oversiktlig - 42 LED-lys sikrer optimal synlighet
  • God sikt - 60 m lang kabel muliggjør god rekkevidde
  • Dokumentert - bilder, video- og lydopptak kan lagres
  • Mobil - praktisk oppbevaringskasse for bruk på oppdrag

PRODUKTBESKRIVELSE

Endoskopkameraet gir deg klar sikt i lange rør

Årsaken til tilstoppede rør eller skade er ofte gjemt dypt i rørsystemet. Endoskopkameraet fra Steinberg Systems kan du bruke til å få et inntrykk av rørledninger og inspisere skadede områder i detalj.

Se på innsiden av rørene på skjermen ved hjelp av kameraet for avløp

Kameraet med aluminiumlegering føres inn i røret ved hjelp av en 60 meter lang glassfiberkabel. Endoskopkameraet er egnet for bruk i avløp som måler 70 til 300 mm i diameter. Tre ledestjerner av ulik størrelse tilpasser kameraet til rørdiameteren. Kabelen er viklet på en rustfritt stålkabel med en veiv og brems. Kameraet og kabelen er vanntette (IP68) og kan derfor brukes selv i fuktige omgivelser. I svingete rørsystemer følger kabelen opp til 90°.

Det fleksible kamerahodet kan dreies 90° og har en visuell vinkel på 105°. De 42 LED-lampene som er integrert i kamerahodet gir nødvendig lys. Safirlinsen av høy kvalitet er egnet selv i tøffe omgivelser og leverer knivskarpe bilder på LCD TFT-skjermen i formatet 16:9. I tillegg gjengir 8x digital zoom og bildejusteringen selv de minste detaljene i røret. Kameraet styres via en kontrollenhet eller den medfølgende fjernkontrollen.

I tillegg til en brukervennlig visning kan du også ta videoopptak i MP4-format og bilder som vil gi informasjon når du analyserer tilstopninger eller blokkeringer. Endoskopkameraet er utstyrt med en SD-inngang slik at du kan bruke SD-kort opptil 256 GB til å lagre bildene. SD-kort på 8 GB er inkludert i leveransen.

Rørkameraet er utstyrt med et batteri sånn at du kun bruke det hvor som helst uten å koble til en ekstern strømkilde. En batteriladning er nok til 7 timer bruk og du kan lade opp batteriet på bare 5 timer. Rørkameraet kan legges i den robuste kofferten av ABS-plast for oppbevaring og transport.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL