Gjenstand: EX10030450

|

Modell: SBS-MR-2000

Magnetrører - med varmeplate - 5 l - 2.000 o/min

kr 4 899,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Effektiv - rørehastighet på 200 o/min til 2.000 o/min som gir mulighet for å blande væsker jevnt
  • Stor - 19 x 19 cm keramisk plate for oppvarming og røring
  • Rask - rask oppvarming til maks 350 °C
  • Brukervennlig - blander svært mange ulike væsker jevnt
  • Praktisk - stativ inkl. temperaturføler for presise resultater.

PRODUKTBESKRIVELSE

Hold ting i bevegelse med magnetrørerr fra Steinberg Systems

Magnetrøreren er det perfekte verktøyet for å blande kjemikalier eller andre væsker i laboratoriet. Den kan også gjøres til å rotere inne i lukkede beholdere, slik at du kan blande flytende stoffer uten å komme i direkte kontakt med dem. Du kan blande veske med magnetrøreren.

Optimal temperatur for hver blanding

På varmeplaten kan du stille beger og kolber med en kapasitet på opp til fem liter. Du kan justere temperaturen, rørehastigheten og tidtakeren komfortabelt ved hjelp av det digitale kontrollpanelet. Du kan sjekke verdiene på displayet. Temperaturen kan settes opp til 350 °C og kokeplaten skiller seg ut med sin raske oppvarmingstid. Væsken settes i bevegelse med en hastighet på 200 - 2.000 o/min. Selv tyktflytende stoffer kan blandes pålitelig i denne magnetrøreren. Timeren lar deg bestemme hvor lenge omrøringsprosessen skal fortsette, med en maksimal tid på 9,999 minutter. Varmeplaten og omrøringsfunksjonen kan brukes uavhengig av hverandre.

Den magnetiske varmeplaten er utstyrt med et stativ som kan festes direkte på det pulverlakkerte huset om nødvendig og er beregnet på temperaturføleren, noe som kan hjelpe deg med å kontrollere temperaturen mer nøyaktig. Laboratoriets robuste stålkonstruksjon og keramiske plate gjør den spesielt egnet for daglig bruk.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL