På salg

Gjenstand: EX10030883

|

Modell: SBS-LF-157

Laboratorievogn - 2 hyller hver 65 x 47 x 5 cm - 1 skuff - 3 beholdere - 40 kg

kr 1 899,00 kr 3 199,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Organisert – 2 lett tilgjengelige hyller supplert med 1 praktisk skuff 
  • Romslig – hyller på 65 x 47 x 5 cm og skuffer på 17 x 35 x 8 cm gir god plass til utstyret ditt
  • Mobil – 4 lettgående hjul laget av plast (ABS/PVC) med to parkeringsbremser og håndtak for skyving.
  • Praktisk – 3 fleksible 360° roterbare beholdere (en med lokk) for rask avfallshåndtering.
  • Robust – stabil konstruksjon laget av plast (ABS) er designet for en belastning på 40 kg

PRODUKTBESKRIVELSE

Ha alltid alt for hånden på den mobile laboratoritrallen

Liker du å holde oversikt og alltid ha utstyret for hånden? Bruk da laboratorievognen fra Steinberg Systems! Uansett om det er stativ, reagensglass, væsker eller papirhåndklær, på vognen med 2 hyller og 1 skuff er utstyret ditt alltid godt organisert.

Stabil og mobil! Oppbevaringsvognen fra Steinberg Systems

Bruk de 2 hyllene på den romslige oppbevaringsvognen som måler 65 x 47 x 5 cm for å plassere gjenstander innen rekkevidde. Kanten forhindrer at ting faller ned fra hylla ved et uhell. Den ene siden er åpen, noe som gjør det lettere for deg å fjerne og oppbevare utstyret. Ytterligere oppbevaringsplass finner du i skuffen 17 x 35 x 8 cm, som er plassert i behagelig høyde under øverste hylle. Laboratorievognen er til og med utstyrt for å håndtere avfall. Fest 3 praktiske beholdere (en med lokk) når som helst og roter dem 360° for å passe dine behov.

Er utstyret og væskene oppbevart i et skap eller i et annet rom og ønsker du å ta med alt til skrivebordet ditt? Med fire hjul og et hendig håndtak kan du transportere alt raskt og enkelt dit du trenger det! Hjulenes materialblanding av ABS og PVC er spesielt skånsom, selv på følsomme gulv. Vognen er utstyrt med to parkeringsbremser. 

Med rør og hyller i slitesterk plast imponerer transportvognen med sin stabile konstruksjon som tåler opptil 40 kg. Materialene som brukes er ekstremt enkle å rengjøre og slitesterke, slik at laboratorievognen ikke vil skuffe deg selv ved daglig bruk. I tillegg til bruk i laboratoriet, er vognen også egnet for en rekke andre arbeidsmiljøer der du trenger et mobilt og godt organisert sted.

TEKNISKE DETALJER