På salg

Gjenstand: EX10030735

|

Modell: SBS-LI-65

Laboratorieinkubator - 5 - 70 °C - 65 L - luftsirkulasjon

kr 15 899,00 kr 18 699,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Presis – holder konstante temperaturer på 5 - 70 °C med en nøyaktighet på ± 1.5 °C samt en timer på 0 - 9 999 min min med automatisk utkobling
  • Effektiv – PID-kontroll med LCD-display og luftsirkulasjon
  • Romslig – rustfritt stål med og en kapasitet på 65 L 
  • Lufttett – varmebestandig dørpakning laget av silikongummi lukker interiøret sikkert
  • Slitesterk – robust hus laget av kaldvalset, elektrostatisk belagt stål

PRODUKTBESKRIVELSE

Riktig temperatur i inkubator for laboratorium

Mikroorganismer, cellekulturer og frøplanter har én ting til felles: De trenger jevne temperaturer for å utvikle seg optimalt i laboratoriet. Inkubatoren for laboratorium SBS-LI-65 fra Steinberg Systems sørger for dette. Med den optimale temperaturkontrollen og et robust kabinett er det et pålitelig hjelpemiddel i ethvert laboratorium innen apotek, medisin, matanalyse eller forskning.

Laboratorieinkubatoren av høy kvalitet fra Steinberg Systems

Laboratorieinkubatoren sørger for optimale forhold ved hjelp av PID-programmer, som kan stilles inn via berøringskontrollpanelet og LCD-displayet kan kontrolleres. Den har funksjoner som tid og temperaturinnstilling, overtemperaturbeskyttelse, timer og automatisk utkobling. Temperaturkontrollen holder den innstilte temperaturen nøyaktig mellom 5 - 65 °C i den innstilte tiden 0 - 9 999 min, som kontrolleres kontinuerlig av sensorer og korrigeres automatisk ved avvik. Som et resultat opprettholder laboratorieinkubatoren temperaturer med en nøyaktighet på ± 1.5 °C. Temperaturen fordeles jevnt via et resirkuleringssystem for å hindre temperatursvingninger.

Døren er forseglet med silikongummipakning og sikrer dermed minimalt temperaturtap under inkubering av kulturer eller bakterier. Det herdede glassvinduet er like varmebestandig og du kan holde øye med innsiden.

Innsiden er laget av rustfritt stål og er derfor ekstremt lettstelt og ufølsomt for korrosjon eller andre miljøpåvirkninger. Med en kapasitet på 65 L er inkubatoren svært kompakt og kan brukes i trange rom. På grunn av de høydejusterbare innsatsene kan interiøret brukes optimalt og tilpasses ulike prøver eller kulturer.

Dekselet er laget av solid, valset stål med et elektrostatisk belegg, som gjør det ytre skallet ekstremt slitesterkt. Inkubatoren tåler store belastninger og kan rengjøres uten problemer.

TEKNISKE DETALJER