Trustpilot
Ingen anmeldelser Bli den første til å vurdere dette produktet

Kjettingtalje - 2000 kg – 12 m

kr 2 299,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10030658

|

Modell: SBS-FZ 2000/12M

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. fredag 2. august
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 2 299,00
3+
5%
kr 2 184,05
5+
10%
kr 2 069,10
10+
15%
kr 1 954,15
Viktige funksjoner
  • Sterk – solid kjettingtalje med en lastekapasitet på 2000 kg
  • Fleksibel – løftehøyde på 12 m
  • Praktisk – manuell betjening uten strømkilde
  • Slitesterk – de galvaniserte skruene, mutrene og boltene samt den herdede kjeden garanterer den høyeste industrielle kvaliteten
  • Trygg – pålitelige kjedebremser holder vekten
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Løft tunge gjenstander opp til 2000 kg med kjettingtaljen

Det er mange gjenstander som rett og slett er for tunge til å løfte uten hjelp. Kjettingtaljen SBS-FZ 2000/12M fra Steinberg Systems multipliserer styrken din og gjør det enklere å løfte tunge lass. Takket være det fleksible designet er den like nyttig på byggeplassen som på verkstedet eller lageret.

Den kraftige kjettingtaljen fra Steinberg Systems

Kjettingtaljen fra Steinberg Systems har en trekkraft på opptil 2 t. Den høye kapasiteten er muliggjort av enhetens robuste stålkonstruksjon. Like solid er kjettingen som brukes til å løfte lasten, som har 6 mm tykke ledd. I tillegg er kjedet herdet. Skruer, mutre og bolter er galvanisert. Dette beskytter enheten mot korrosjon og oppfyller de høyeste industrielle standarder.
Den manuelle kjettingtaljen lar deg løfte gjenstander til en høyde på 12 m, noe som gir deg maksimal mobilitet og manøvreringsrom. Kjettingtaljen betjenes manuelt og krever ingen ekstra strømkilde. Tre tannhjul inne i enheten sørger for optimal kraftoverføring.
Kjettingtaljen kan festes i taket eller et stillas med en solid krok. Den andre kroken er beregnet for lasten. Den kan sikres med en sikkerhetssperre for å hindre gjenstanden i å skli. Du kan blokkere kjedet etter ønske mens du løfter eller senker. Dette gir deg full kontroll når du arbeider med taljen.

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


Sorter etter :

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter