Gjenstand: EX10031023

|

Modell: SBS-PH-140

Digital vannmåler - Temperatur - pH - EC - TDS - CF

kr 2 499,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Omfattende – fem måleområder (temperatur, pH, EC, TDS, CF) med én enhet
  • Presis – lavt avvik i måleresultatene med ±0,1 pH; ±1 °C (±0,2 °F); og ±2 % av sluttverdien for EC, TDS og CF
  • Klar – alle verdier er alltid synlige på tre LCD-skjermer
  • Effektiv – utstyrt med raske og nøyaktige sensorer for pH, ledningsevne og temperatur
  • Trygg – beskyttelse mot vann i henhold til beskyttelsesklasse IP65

PRODUKTBESKRIVELSE

Den omfattende vannmåleren med fem indikatorer

Vil du vite mer om vannkvaliteten i bassenget, osmosenivået eller akvariet ditt? Bestem deretter meningsfulle verdier med den digitale vannmåleren fra Steinberg Systems. Den informerer deg om temperaturen, pH-verdien og konduktansverdiene om vannets renhet, for eksempel EC-, TDC- eller CF-verdien. Den digitale vannmåleren gir deg alle verdiene klart ordnet på tre LCD-skjermer.

Bruk pH-EC-måleren med brede målespenn og høy presisjon

PH-EC måleren er utstyrt med to sensorer som gir deg rask og direkte informasjon om vannkvaliteten. Måleområdet er designet for å gi maksimal informasjon for hver indikator. Bestem pH-verdien etter vanlige standarder fra 0 -14. EC-verdien fra 0 - 19,99 EC, CF-verdien fra 0 - 199,9 CF samt TDS-verdien fra 10 - 9990 ppm gir deg en oversikt over konduktivitetsverdier som saltholdighet eller konduktivitet i vannet. Alle verdier vises nøyaktig med en nøyaktighet på ±0,1 pH, ±1 °C eller ±2 % av sluttverdien for EC, CF og TDS. Bruk disse dataene til å forbedre kvaliteten på vannet ditt på en målrettet måte eller for å opprettholde det på et høyt nivå!

Kontrollpanelet med tre LCD-skjermer er oversiktlig og du kan betjene det med bare noen få knapper. Enheten drives av et oppladbart batteri, som du enkelt kan lade opp med en nettadapter om nødvendig. Etuiet overholder beskyttelsesklasse IP66 og beskytter dermed mot støv og sterke vannstråler.

TEKNISKE DETALJER