(2) Anmeldelser

Gjenstand: EX10030110

|

Modell: SBS-PW-60/5

Butikkvekt - 60 kg / 5 g - hvit - LCD

kr 1 699,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Kjappe og presise måleresultater
  • Maksvekt 60 kg
  • Nøyaktighet 5 g
  • 7 minneplasser
  • Overbelastningsvarsel
  • Vektflate av rustfritt stål med beskyttelsesfolie / Batteri og stikkontakt inkludert

PRODUKTBESKRIVELSE

Butikkvekt - 60 kg / 5 g - hvit - LCD

Butikkvekten SBS-PW-60/5 fra Steinberg Systems er den ideelle medhjelperen for salg etter vekt. Den kompakte vekten egner seg både for mobil og stasjonær bruk og har et svært stort måleområde på opp til 60 kg. Med en nøyaktighet på 5 g blir veiingen nøyaktig. Den høye kvaliteten på materialene og den førsteklasses, gjennomtenkte konstruksjonen garanterer en høy pålitelighet og gir vekten en lang levetid.

Et høydejusterbart stativ med display og kontrollpanel sørger for kjapp og enkel betjening i øyehøyde. Den vide veieplattformen av rustfritt stål med moderne tremønstring gir en stor bærekapasitet og er kjapp og enkel å rengjøre.

På kundesiden har butikkvekten et display med identisk visning av vekt, pris per kg og totalpris. Den integrerte bakgrunnsbelysningen gjør det enkelt å lese av verdiene selv i dårlige lysforhold. Kontrollpanelet har en rekke funksjonstaster med selvforklarende menyføring.

Blant de nyttige funksjonene er f.eks. lagring, tarering og nullstilling. Vekten kan også stilles inn til å vise enten kilogram eller pund. I tillegg er er den utstyrt med en overload-funksjon som gir en alarm hvis en vektbegrensning overskrides.

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


4.5

Basert på 2 anmeldelser

08.02.2023

consegna rapida prodotto come da aspettative anche se il piatto lievemente bollato

08.02.2023

Molto buona