Gjenstand: EX18000551

|

Modell: SBS-LZ-5000LS

Bordsentrifuge-sett - 4 x 250 ml - RZB 4420 xg med utsvingbar rotor 32 x 10 ml og 8 adaptere 10 til 5 ml

kr 40 099,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Allsidig – behandling av fire rør samtidig på 250 ml eller 32 rør på 10 ml samt 8 rør på 10 til 5 ml med adaptere
  • Kraftig – drift med 500 W og en RZB på 4420 xg
  • Justerbar – hastighet opp til 300 - 5000 o/min
  • Praktisk – timer opptil 99 min eller kontinuerlig drift
  • Mobil – lett og kompakt konstruksjon muliggjør enkel transport

PRODUKTBESKRIVELSE

Det fleksible bordsentrifugesettet med to vinkelrotorer

Jobber du i et industrilaboratorium, forskningssenter eller i utdanningsinstitusjoner som en skole eller et universitet? Da bør du ikke være foruten bordsentrifugen fra Steinberg Systems! Den lar deg utføre nøyaktige laboratorietester og gir profesjonell støtte til et bredt spekter av laboratorieoppgaver. I tillegg til standardrotoren med 4 x 250 ml, inkluderer dette settet også en ekstra vinkelrotor for 32 x 10 ml rør samt 8 adaptere for å sette inn 5 ml i stedet for 10 ml rør.

Enten det er 10 ml eller 250 ml, gir bordsentrifugen alltid presise resultater

Bruk den elektriske stasjonen med en effekt på 500 W til å behandle fire rørstrips 250 ml samtidig med den innebygde rotoren. Bytter du den innebygde vinkelrotoren med den ekstra rotoren, er 32 rør på 10 ml hver mulig. Ønsker du å bruke rør med 5 ml i stedet for 10 ml, finner du åtte tilsvarende adaptere i leveransen. Du kan regulere hastigheten mellom 300 og 5000 o/min via en mikroprosessor og generere en maksimal relativ sentrifugalakselerasjon på 4720 xg. Med laboratoriesentrifugen vil du alltid velge den beste rotasjonshastigheten for en spesifikk prøve: Den justerbare hastigheten lar deg generere riktig sentrifugalkraft og pålitelig skille faste partikler fra væsken, som du så enkelt dekanterer. Ti forhåndsinnstilte hastigheter gjør det enkelt for deg å betjene. Dekselet med alarmfunksjon beskytter prøvene dine mot forurensning. Bortsett fra alarmen fungerer den elektriske sentrifugen lydløst og jevnt, slik at du kan bruke enheten i laboratoriet uten forstyrrende lyder. I tillegg er enheten utstyrt med beskyttelse mot for høye hastigheter og ubalanser.

Den lette og kompakte designen lar deg transportere den elektriske bordsentrifugen komfortabelt. I tillegg kan du også bruke sentrifugen liten i trange arbeidsområder for å spare plass. Med timeren kan du enkelt velge en driftstid mellom 0 og 99 min. Dette sparer deg for unødvendig ventetid ved å bestemme når sentrifugeringen avsluttes automatisk. Hvis du vil bruke bordsentrifugen i mer enn 99 min, bytter du bare til kontinuerlig drift. Alle verdier stilles inn via kontrollpanelet som kan desinfiseres, som du alltid kan se på det lettleste digitale displayet.

TEKNISKE DETALJER