På salg

Gjenstand: EX10030741

|

Modell: SBS-SB-9/4.2

Balanseblokk - 5 - 9 kg - 1.3 m

kr 2 199,00 kr 2 599,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Bæreevne – designet for verktøy med en vekt på 5 - 9 kg
  • Fleksibel – kabellengde på 1.3 m gir maksimal bevegelsesfrihet
  • Komfortabel – enklere arbeid med tunge verktøy
  • Robust – hus laget av aluminiumslegering og rivebestandig kabel laget av galvanisert stål
  • Trygg – holder verktøy i ønsket posisjon og kan festes med en ekstra tråd

PRODUKTBESKRIVELSE

Betjen tunge verktøy enkelt med balanseblokk fra Steinberg Systems

Bring arbeidsprosessene dine i balanse med balanseblokken SBS-SB-9/4.2  fra Steinberg Systems. Tunge verktøy bringes enkelt i den posisjonen du ønsker slik at arbeidsflyten i verksted, produksjonen og i monteringshallen blir uanstrengt.

Den kraftige balanseblokken

Balanseblokken er som en ekstra hjelpende hånd som avlaster deg ved bruk av tungt verktøy. Den holder arbeidsutstyr med en vekt på 5 - 9 kg i den posisjonen du trenger. Fordelen at du slipper å holde vekten under arbeid. Verktøyet kan også styres enklere og mer presist, slik at du oppnår bedre resultater mens du arbeider.

Huset er laget av slitesterk og robust aluminiumslegering som tåler kontinuerlig belastning. Den stabile ledningen laget av galvanisert stål holder verktøyet sikkert under montering eller annet arbeid. For sikker og feilfri bruk må balanseblokken med lås alltid betjenes vertikalt for å kunne balansere vekten optimalt.

Tråden er 1.3 m lang for optimal bevegelsesfrihet under arbeid. Balanseblokken holder alltid verktøyet for hånden, slik at arbeidsplassen, for eksempel i en forsamlingshall, alltid er ryddig og klar til bruk. I tillegg kan foringsrøret festes med et annet ståltau. Når du velger balanseblokk til arbeidsutstyret ditt, bør du passe på at minimumsvekten ikke underskrides og maksimalvekten ikke overskrides!

TEKNISKE DETALJER