Gjenstand: EX10021108

|

Modell: SWS03

Sveiseforheng - 239 x 175 cm

kr 1 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Stor - 239 x 175 cm sveisegardin gir en stor beskyttende overflate mot gnister, stråling og metallsprut
  • Sikker - Spesiell UV-beskyttelse og flammehemmende 0,4 mm tykk vinylplast
  • Varmebestandig - sømmer laget av flammehemmende og varmebestandige tråder
  • Brukervennlig - enkel å feste med sine 28 hull
  • Beskyttende - arbeidssikkerhet og helsesikkerhet under sveising og relaterte prosesser i samsvar med EN ISO 25980

PRODUKTBESKRIVELSE

Maksimal sikkerhet når gnisten spruter

Dette sveiseforhenget beskytter mot flyvende fnist og metallsprut under sveise- og slipearbeid. Uansett om du er hobbysveiser eller profesjonell så er dette sveiseforhenget SWS03 fra Stamos Welding Group en gevinst for ditt verksted.

Solid sveiseforheng

Det 0,4 mm tykke, brannsikre sveiseteppet av vinylplast gir pålitelig beskyttelse mot flammer, lysbuer, infrarødt lys og UV-stråler. Fibertrådene av høy kvalitet er varmebestandige og flammehemmende, så flygende gnister og glødende metallsprut ikke vil skade sømmene. Sveiseforhenget beskytter også arbeidsområdet ditt mot fuktighet, trekk, solstråling og smuss. Takket være sine 239 x 175 cm kan det også fungere som romdeler hvis det er nødvendig.

Sveiseforhenget er i samsvar med DIN-standarden EN ISO 25980 for arbeidsmiljø ved sveising og relaterte prosesser og kan derfor brukes som et profesjonelt tiltak for beskyttelse. Sveiseteppet har 28 praktiske hull rundt kantene som du enkelt kan feste gardinen med kabelbånd, kroker eller et flammebestandig tau.

Kjøp et sveiseteppe i dag og få den ideelle beskyttelsen for varmeintensivt sveisearbeid eller som et alternativ til sveiseskjermen SWS04 fra Stamos Welding Group i vårt sortiment. Du også finne annet verneutstyr som hjelmer, jakker, hansker eller forklær til sveisere.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL