Trustpilot
På salg
(4) Anmeldelser

Avsug av sveiserøyk - 2 avsugsarmer - 2200 W

kr 49 799,00 kr 65 399,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10021491

|

Modell: SWG-FUME2200

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.
5% rabatt med minst 3 av samme vare, 10% rabatt med minst 5 av samme vare!
Samlet pris
Pr. stk.
Rabatt
kr 49 799,00
kr 49 799,00
0%
kr 141 927,15
kr 47 309,05
5%
kr 224 095,50
kr 44 819,10
10%
Viktige funksjoner
  • Effektiv - trekker pålitelig ut skadelig røyk med en filterytelse på 99,9 % og en filternøyaktighet på ≥0,3μm ved sveising
  • stort område - optimalt for miljøer med en størrelse på 30 m²
  • kraftig - med en effekt på 2200 W oppnås en luftstrøm på 2000 m³/t
  • Fleksibel - lange sugearmer for praktisk tilpasning til arbeidsplassen
  • mobil - fire hjul med bremser letter transport og justering av avsugsenheten
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 4 anmeldelser

Sorter etter :

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

Profesjonell

Enheten er veldig god til å absorbere røyk under MIG/MAG og TIG sveising. Ærlig talt, jeg så mange sammenligninger på YT med lignende produkter. Dessverre kunne jeg ikke finne en video for dette produktet noe sted, noe som er synd fordi enheten oppnår virkelig strålende resultater, så det var litt risikabelt å kjøpe. Etter min mening er det sannsynligvis en av de beste enhetene du kan kjøpe for sveising innendørs / garasje, etc.

Vis original anmeldelse

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Jeg kjøpte Stamos med to avtrekksarmer for noen uker siden for å gjøre arbeidsplassen min tryggere og renere. Jeg må si at dette produktet overgikk forventningene mine. En av hovedtrekkene som imponerte meg mest er den høye sugekraften. Røyk fjernes effektivt og raskt, og bidrar til å sikre et rent og trygt arbeidsmiljø. Forskjellen i luftkvaliteten i verkstedet mitt siden installasjonen av enheten er tydelig merkbar. De to avsugsarmene er fleksible og enkle å plassere, noe som gjør det enkelt å tilpasse seg ulike arbeidsforhold. De er robuste og holder seg der du flytter dem, noe som er veldig viktig for effektivt sug. Systemet er også ganske stillegående, noe som er en uventet, men mye verdsatt bonus. Prismessig, mens avsug av sveiserøyk absolutt ikke er en billig investering, mener jeg det er verdt pengene når man tenker på helsevern og forbedret arbeidsmiljø. Alt i alt er jeg svært fornøyd med kjøpet av STAMOS. Den gir utmerket ytelse og er et viktig tillegg til ethvert sveiseverksted. Jeg kan anbefale dette produktet fullt ut. Det er en liten pris å betale for sikkerhet og helse på arbeidsplassen.

Vis original anmeldelse

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Metalldeksel av god kvalitet

Vis original anmeldelse

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Den har solid ytelse og er et nyttig tillegg til verkstedet mitt. Til tross for små mangler vil jeg anbefale produktet, spesielt hvis volum og pris ikke er store problemer for den potensielle kjøperen.

Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter