(1) Anmeldelse

Gjenstand: EX10021105

|

Modell: SWS07

Armbeskyttelse for sveising

kr 939,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Høy kvalitet - utvalgt kuskinn og godt utført søm
  • Sikker - varme- og flammeresistente sømmer
  • Langtidsholdbar - materialet er varmeresistent og slitasjebestandig
  • Lett - Velcro stropper som sørger for at du raskt kan ta på og av beskyttelsen
  • Profesjonell - oppfyller EN standard ISO 11611:2007, kapslingsklasse 2 og brannklasse A1

PRODUKTBESKRIVELSE

Komfortabel og pålitelig armbeskyttelse laget av kuskinn fra Stamos Welding

Fullfør antrekket for sveising med denne armbeskyttelsen fra Stamos Welding som effektivt beskytter deg mot varme, sprut og gnist. Sammen med en sveisemaske sørger varmebeskytteren at de profesjonelle kravene for sveisearbeid blir oppfylt.

Allsidige sveisemaskiner og tilbehør av høy kvalitet fra Stamos Welding

Denne armbeskyttelsen for sveising beskytter deg under ditt sveisearbeid. Den trygge beskyttelsen er laget av kuskinn i høy kvalitet og oppfyller alle krav for sveisearbeid. Læret sørger for lang holdbarhet, også når armbeskyttelsen brukes hver dag. I tillegg til materialer av høy kvalitet, er førsteklasses utførelse av sentral betydning når det gjelder en sveisers vernetøy.

Den varmebestandige tråden er brukt til alle sømmene. Disse er ikke bare svært rive- og strekkresistente, men også flammebestandige og varmebestandige. Tråden brytes ned bare ved en temperatur på rundt 426 grader celsius og er derfor betydelig sikrere enn for eksempel nylon eller polyester.

Til tross for deres profesjonelle beskyttelsesfunksjon, er de holdbare armbeskytterene for sveising veldig behagelige å ha på under arbeid. Fordelen med armbeskyttelse er at de kan tas på raskt og uten problemer. Det gjør denne beskyttelsen ideell for raske sveiseoppgaver. Ved hjelp av Velcro stroppene kan armbeskyttelsen justeres for å tilpasse seg best mulig enhver arm.

Sveisearmene gir pålitelig beskyttelse for ulike typer sveising. Armbeskyttelsen for sveising oppfyller EN standard ISO 11611:2007, beskyttelsesklasse 2 og brannklasse A1.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 1 anmeldelse

01.06.2023

top Teil, hat voll meine Erwartungen erfüllt