Trustpilot
(6) Anmeldelser

Laboratoriestrømforsyning – 0–30 V, 0–5 A DC, 250 W – 4 minneområder

kr 1 499,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10021060

|

Modell: S-LS-30

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. onsdag 31. juli
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 1 499,00
3+
5%
kr 1 424,05
5+
10%
kr 1 349,10
10+
15%
kr 1 274,15
Viktige funksjoner
  • Høy nøyaktighet 10 mV / 1 mA
  • DC-spenning, justeringsområde: 0–30 V
  • Strøm, justeringsområde: 0–5 A
  • 4 minneplasser – for å lagre og hente utgangsparameter-innstillinger
  • To store LED-skjermer for rask overvåkning av aktiv utgangsstrøm og utgangsspenningsverdier
  • Overopphetings-, overspennings- og overstrømsbeskyttelse
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Laboratoriestrømforsyning – 0–30 V, 0–5 A DC, 250 W – 4 minneområder

Laboratoriestrømforsyning S-LS-30 er spesielt utviklet for å gi direkte strøm til eksterne apparater, med individuelt justerbar strøm og spenning. Strømforsynings-enheten er veldig stillegående og er laget for profesjonell og industriell bruk på laboratorier, i telekommunikasjonssektoren, på verksteder med elektriske apparater og i produksjonslokaler. Den lineære teknologien som brukes betyr at apparatet bare lager små bølger. Apparatet har også høy tilpasning og skjermoppløsning på 10 mV / 1 mA. Enten du er profesjonell innen vær- og miljøforskning eller jobber med elektriske prosjekter hjemme, vil laboratorieutstyret fra Stamos Soldering være til god hjelp.
Takket være to store og fargerike LED-skjermer, kan du enkelt se innstilt strøm og spenning når som helst. Verdiene vises i fire tall på LED-skjermene, slik at selv de mest nøyaktige verdiene kan avleses. Tallene er lettleste, selv under dårlige lysforhold. I tillegg vises verdiene med tilhørende enhetsforkortelser, og skiller tydelig mellom volt og ampere.
Med denne finjusteringen, kan denne doble laboratoriestrømforsyningen drives på en mer individuell og presis måte for å eksakt angi Hvor mye strøm du trenger. Strøm og spenning kan finjusteres til 10 mV / 1 mA. Laboratoriestrømforsyningen har fire minneplasser.
Den doble laboratoriestrømforsyningen møter de høyeste sikkerhetsstandarder.: Apparatet er utstyrt med overspenningsvern (OVP), overstrømsbeskyttelse (OCP) så vel som spesiell beskyttelse mot overoppheting (OTP), som automatisk aktiverer en integrert vifte når maksimum temperatur overgås. Med dette sikkerhetssystemet, er du garantert sikker drift, selv ved utvidet og flittig bruk. Laboratoriestrømforsyningen har også en kontrollpanel-lås for å hindre at innstillingene blir endret ved uhell.
Denne strømforsyningen har spesielle knotter som tillater deg å gjøre både omtrentlige og presise justeringer av strømmen etter behov, for god presisjon. Under justeringen kan du følge med på verdiene på den store LED-skjermen og enkelt endre dem etter behov.
Den doble laboratoriestrømforsyningen er laget av solide stålplater med høy motstandsdyktighet og lang varighet. Apparatet avgir en pipelyd når det skrus på eller av, og selv lyden kan skrus av og på. Sklisikre gummiføtter gir god stabilitet for apparatet samtidig som det beskytter arbeidsoverflaten mot uønskede riper. Strømforsyningen er også laget for å være portabel takket den lette vekten, og kan også brukes som en mobil enhet. Laboratoriestrømforsyningen fra Stamos Soldering er et godt profesjonelt apparat for individuell strømforsyning til eksterne apparater og utstyr.

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


4.7

Basert på 6 anmeldelser

Sorter etter :

for 7 måneder siden Lagt ut på Expondo Romania

Kilde som forventet!

Litt bråkete.

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Expondo Hungary

Laboratoriestrømforsyning - 0-30 V

Den er preget av et utmerket pris-verdi-teknisk parameterforhold. Den er enkel å bruke og har et oversiktlig brukergrensesnitt. Nøyaktighet for sin kategori. Attraktivt utseende. Det negative er at de ikke laget et håndtak for det.

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Expondo Denmark

Stor verdi for pengene

Ingen kommentar.

Vis original anmeldelse

for 4 år siden Lagt ut på Amazon Italy

Produkt

Kom raskt frem, produktet er av god utførelse og soliditet, jeg må starte med å si at jeg ennå ikke har utnyttet alt potensialet, men det gjør en utmerket jobb på disken!

Vis original anmeldelse

for 4 år siden Lagt ut på Expondo Germany

Flott strømforsyning til en fornuftig pris

Jeg har lett etter en strømforsyning med et godt pris-ytelse-forhold og gode anmeldelser i lang tid. Jeg fant det! Jeg kommer fra HW-utviklingsområdet og er helt fornøyd med funksjonene til denne prisen.

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Expondo Germany

Det går greit

Viften er regulert og enheten produserer en moderat bakgrunnsstøy under belastning. Dessverre går denne viften konstant hørbart selv uten belastning, noe som er irriterende i stille omgivelser. kan. Ellers en brukervennlig enhet.

Svar fra

Kjære kunde, vi er glade når det sendes inn anmeldelser om enhetene vi tilbyr. Fordelene med funksjonen blir absolutt alltid fremhevet fra vår side. Dessverre kan ikke alle komfortbehov tas i betraktning på grunn av design og bruk. Takk for at du forstår. Vennlig hilsen ditt expondo-team
Vis original anmeldelse

Ofte stilte spørsmål

Er denne strømforsyningen digital eller analog?

Strømforsyningen S-LS-30 er digital.

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter