Trustpilot
Ingen anmeldelser Bli den første til å vurdere dette produktet

Plasmaskjærer - sett - 50 A - sveisehjelm - beskyttelsestøy

kr 7 299,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX18000301

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 7 299,00
3+
5%
kr 6 934,05
5+
10%
kr 6 569,10
10+
15%
kr 6 204,15
Viktige funksjoner
  • Trinnløs skjærestrøm som kan stilles inn på opptil 50 A
  • Oversiktlig å anvende, ved hjelp av LCD-skjerm
  • Profesjonell sveisehjelm med høy lysbeskyttelse
  • Medfølger omfattende sett med reservedeler
  • Inkluderer sveisehette og sveisehansker
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Plasmaskjærer - sett - 50 A - sveisehjelm - beskyttelsestøy

Med plasmaskjæreren S-Cutter 50 fra Stamos Power mottar du alt du trenger for å å skjære metall. Denne maskinen overbeviser deg med en fremragende skjærekvalitet. Med en arbeidssyklus på 60 % ved 50 A kan den holde en god yteevne. I settet følger det med en sveisehjelm, sveisehette, sveisehansker og et sortiment av reservedeler. De ekstra delene gjør deg klar til å skjære i metall på en profesjonell måte.
Uansett om du jobber med stål, aluminium eller kobber, vil plasmaskjæreren S-Cutter 50 gi deg et presist snitt med en snittdybde på 12 mm. Lysbuen som brukes for å skjære, fremstilles gjennom en kontakttenning. Mosfet-inverteren overtaler deg gjennom sin høye virkningsgrad, som holdes konstant ved hjelp av strøm.
Innstillingene til Plasmaskjæreren er lette og oversiktelig å justere på displayet. Snittstrømmen fra 10 til 50 A kan stilles inn på ulike nivåer. Den aktuelle verdien vises ekstra stor på LCD-skjermen. Lufttrykket bestemmes ved å vri på en knapp, verdien kan leses av på trykkmåleren. På den måten kan verdiene enkelt tilpasses, mens du har på deg sveisehanskene.
Brenneren er ergonomsik formet og er enkelt å plassere og bevege mens du skjærer. Du har derfor alltid kontroll når du skal skjære i metall, og det er ikke noe problem å skjære ut de ønskede formene eller lage et presist snitt. Gjennom den 5 meter lange kabelen kan du nyte en over gjennomsnittlig bevegelsesfrihet.
Det benyttes luft for å styre lysbuen, dette gjør at maskinen er billig i drift. Den pulverbelagte futteralen og dens kompakte konstruksjon gjør at plasmaskjæreren blir en holdbar mens du arbeider med metall innenfor industri, håndverk eller som en hobby. Håndtakene gjør det mulig for deg å arbeide ved enhver lokalisering.
I settet medfølger det mange reservedeler som er nyttige å ha når man skal skjære ved en høy varme. Sortimentet omfatter tre kermikkdyser, tolv elektroder, tolv skjæredyser og tre keramikkringer. Dette gjør deg klar for enhver jobb, hvor du skal skjære i metall.
Sikkerhet er svært viktig når man skal bruke en plasmaskjærer. Derfor er en sveisehjelm en uunnværlig beskyttelse mot sterkt lys og gnister. Sveisehjelmen LEGEND fra Professional Serie følger derfor med i settet. Denne veier kun 500 gr og kan enkelt tilpasses forskjellige hodeformer. Den automatiske beskyttelseshjelmen har en spesielt stor pannebådsbredde med lysbeskyttelse som kan stilles inn fra DIN 4-8 eller DIN 9-13. Hjelmen overtaler med sin raske reaksjonstid på 1/30.000 sekunder. Du har alltid en god sikt, gjennom den store skjermen på 100 x 65 mm.
Sveisehetten tjener som en utvidelse til sveisehjelmen og beskytter hodet og nakken din. Hetten er laget av 11 OZ-bomull som er av høy kvalitet og som ikke kan brenne. I tillegg er denne hetten sydd med den varmeresistente tråden. Fôret består av en bomullsblanding og gir en spesielt avkjølende komfort.
Hendene dine trenger også beskyttelse når du arbeider. Som adekvat beskyttelse, følger det også sveisehansker av typen A med størrelse 10/XL i sveisesettet. Disse er laget av høyverdig okseskinn og sydd med varmeresistent tråd. Hanskene yter pålitelig beskyttelse mot glødende metallgnister og annen påvirkning. Mykt bomullsfôr i hanskene og mansjettene, som er fôret med jeansstoff, gjør at hanskene er behagelige å ha på og jobbe med.

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


Sorter etter :

Ofte stilte spørsmål

Er det enkelt å transportere Plasmaskjæreren?

Ja, maskinen er relativt lett og har et komfortabelt håndtak til manøvrering.

Hvordan kan jeg holde meg oppdatert på nye produkter og tilbud?

Du kan abbonnere på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på nye produkter og tilbud.

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter