(6) Anmeldelser

Aluminiumssveiseapparat - TIG AC/DC - 220 A - 8 meter kabel - puls

kr 8 599,00
Prisen inkluderer merverdiavgift

Gjenstand: EX10021056

|

Modell: S-ALU 220 PRO

Garantert laveste pris

Lite igjen på lager

Skynd deg, det er kun få varer igjen!

Prisen inkluderer merverdiavgift

Leveringstid ca. 5-10 virkedager
Viktige funksjoner
  • Driftsyklus på 60 % ved 220 A
  • Stor bevegelsesfrihet takket være en 8 meter lang kabel, kabelpakke og fotpedal
  • TIG-sveiser med AC og DC, som også egner seg for aluminium
  • Presis sveising med en nøyaktig kontrollmulighet for alle sveiseparameterne
  • Justerbare verdier for gassetterstrømningstid, pulsfrekvens, puls, driftssyklus og renhetsgrad
  • Effektiv MOSFET-teknologi med 2-/4-trinnsinnstilling og HF-tenning
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 6 anmeldelser

Sorter etter :

for 2 år siden Lagt ut på Amazon France

JEAN

Veldig bra produkt, brukt i 6 år så 4 som profesjonell (Boilermaker).

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Amazon France

Veldig enkel å bruke

Hvis du ønsker å lære å sveise riktig med TIG, anbefaler jeg en svært detaljert egen justeringsmanual. Og den egner seg også for profesjonelle med sin veldig lange lommelykt

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Amazon Italy

Flott

Liten introduksjon, jeg er ikke profesjonell og jeg har liten erfaring med TIG-sveising, før jeg brukte en sveiser med løfteutløser. Maskinen kom tidligere enn forventet med utmerket emballasje, i pakken fant jeg klemmen og jordkablene av stor seksjon og veldig lang, tig-lykten er av utmerket utførelse med en kabel over seks meter lang, pedalen er helt i metall med lang kabler som brennerkabelen, den maksimale strømmen kan stilles inn på pedalen ved hjelp av et lateralt potensiometer, videre kan pedalen styre avtrekkeren ved å koble til den to-polede kontakten i stedet for brenneren en, økningen i strøm med pedalen krever aktiverer med bryteren nederst til høyre. Maskinen virker veldig godt bygget, jeg vet ikke om de interne komponentene er på nivå, men jeg håper det, de eneste feilene er instruksjonene, veldig detaljerte for sikkerheten, veldig dårlige for resten, de er imidlertid på italiensk, gassslangen er i gjennomsiktig plast ganske lang men veldig stiv, jeg vil si at kvaliteten på denne ikke er på linje med resten. Jeg har lest andre anmeldelser der det sies at maskinen rapporterer oppblåste spesifikasjoner sammenlignet med maksimal strøm, det kan være, men 220 ampere er mye og for å utnytte dem trenger du fortsatt en Enel-forsyning på minst 4500W, utgangskontaktene er de små, sannsynligvis med 220 A kan de ha problemer spesielt hvis de ikke er godt strammet, men det som ble sagt før er gyldig (kanskje det ikke når 220 A og i alle fall vil jeg aldri bruke dem) personlig er jeg veldig fornøyd, den maskinen er over mine forventninger, med tanke på at jeg betalte 729 euro inkludert pedalen, i medfølgende fant jeg også et sett med dyser til fakkelen, tre tenger med forskjellige diametre for tugstenelektrodene og en universalelektrode, italienskproduserte maskiner koster tre ganger så mye, jeg vet ikke om jeg vil finne hjelp i tilfelle havari, men før jeg bruker et beløp tilsvarende prisen på en italiensk bil, må jeg brenne tre av disse. Jeg vet ikke engang om den kan drives med en generator, det er ikke spesifisert i manualen, det skal jeg finne ut av snart, for min del vil jeg anbefale det uten tvil, selvfølgelig de som ikke gjør det har erfaring med en TIG-maskin må leke litt med den for å bli kjent med den, de mange kommandoene. God sveising alle sammen.

Vis original anmeldelse

for 3 måneder siden Lagt ut på Expondo Switzerland

Perfekt

Passer perfekt til beskrivelsen!! Fungerer veldig bra!!!

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Amazon Germany

Stamos!

Amerikaner som bor i Europa og forskjellen i kvalitet på maskinene er stor. Min siste maskin var en Lincoln 225 TIG som er en større, tyngre transformatormaskin. Den er bygget som en tank og veier et tonn. Nå i utlandet trengte jeg en erstatningsmaskin og har alltid vært skeptisk til invertermaskiner som ikke ser ut til å vare. Jeg prøvde en Stahlwork, maskinen virket OK, men pedalen var helt forferdelig kvalitet. Jeg tok en ny sjanse med Stamos siden maskinen hadde alle kriteriene som så bra ut for meg: analoge kontroller, mange justeringer og en skikkelig fotpedal. Alt fra esken som produktet kom i til komponentene er av topp kvalitet, inkludert fotpedalen! Denne maskinen er svært konkurransedyktig priset og har alle funksjonene man trenger uten alle de digitale kontrollerne. Jeg vil gi maskinen en grundigere test og rapportere tilbake, men så langt er denne maskinen SOLID.Klager:- Som en tidligere anmelder bemerket, er gasstilkoblingen bare en slangemothake med et stivt klart rør. Jeg foretrekker en skikkelig høytemp gasslange, men dette fungerer.- Inkludert TIG-lykt er klumpete. Jeg foretrekker de lettere, mer fleksible lommelyktene fra CK (uten håndkontrollene).- Ville foretrekke om maskinen brukte den mer vanlige twist-lock brennertilkoblingen.- Ved bruk av fotpedal er master strømstyrkekontroll plassert på pedalen i motsetning til maskinen. Merkelig, men jeg kan leve med det.

for 2 år siden Lagt ut på Amazon Germany

Supe

Alt perfekt

Vis original anmeldelse
Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter