(1) Anmeldelse

Gjenstand: EX10020993

|

Modell: SWG03-TITAN

Sveisehansker TYP A - str. 10/XL

kr 739,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Type A – universell bruk, høy beskyttelsesgrad (WIG MIG/MAG)
  • Varmeresistent hansker, ideelle til sveisearbeid og andre oppgaver under høy varme
  • Okseskinn med bomullsfôring sørger for en lang holdbarhet og komfortabel å ha på
  • EN 388 (4 5 4 4) – beskyttelse mot mekaniske risker
  • EN 407 (4 1 3 x 4 x) – varmebeskyttelse

PRODUKTBESKRIVELSE

Sveisehansker TYP A - str. 10/XL

Sveisehanskene SWG03-TITAN fra Stamos Germanys håndverksavdeling har blitt laget for universelt brukt. Takket være dens førsteklasses materialer og A-godkjennelse er disse hanskene egnet for sveising med WIG- og MIG/MAG-apparater. Sveisehanskene beskytter mot glødende metallgnister og varme. De kan også brukes til andre formål, som for eksempel graving i rosebedet, ved camping eller beskyttelse foran en varm peis.

Holdbar, sikker, bekvem - sveisehanskene fra Stamos Germany

Sveisehanskene SWG03-TITAN fra Stamos Germanys håndverksavdeling har blitt laget for universelt brukt Takket være dens førsteklasses materialer og A-godkjennelse er disse hanskene egnet for sveising med WIG- og MIG/MAG-apparater Sveisehanskene beskytter mot glødende metallgnister og varme. Hanskene kan også brukes til andre formål, som for eksempel i rosebedet, ved camping eller beskyttelse foran en varm peis.

Hanskene er fremstilt av førsteklasses, kraftig okseskinn og sydd med en varmeresistent tråd. Hanskene beskytter deg mot å bli skåret og stukket, noe som gjør dem perfekte til en daglig jobb. Takket være EU-standardene EN 388 og EN 407 blir hendene dine beskyttet mot mekaniske- og brannskader. Mykt bomullsfôr i hanskene og mansjettene, som er fôret med jeansstoff, gjør at hanskene er behagelige å ha på og jobbe med.

Det kan være utfordrende å utføre finarbeid med hansker på. Takket være Gunn Cut blir fingrene dine likevel fleksible i disse hanskene. Det er ikke noe problem å jobbe presist med WIG-tråden mens du beskytter hendene dine. Mansjettene er sydd og har ingen harde kanter. Du kan utføre håndarbeid med sveisehanskene fra Stamos Germany, på en sikker, bekvem og eksakt måte

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 1 anmeldelse

08.02.2023

Hyvin lämpöä sietävät , aika hintavat.