(4) Anmeldelser

Gjenstand: EX10021222

|

Modell: S-PLASMA 50-IGBT

Plasmaskjærer - 45 A - 1 V - HF tenning

kr 4 399,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Effektiv – moderne IGBT-inverter og HF-tenning
  • Kraftig – maksimal skjærestrøm på 45 A, 100 % driftssyklus ved 20 A
  • Klar – kontrollpanel med LED-display og kontrollskive kan til og med brukes med sveisehansker
  • Nøyaktige – forvrengningsfrie skillekutt opp til 15 mm materialtykkelse selv i masker takket være pilottenning
  • Fleksibel – bytt enkelt mellom 2-takts og 4-takts drift

PRODUKTBESKRIVELSE

Kraftig plasmakutter med HF-tenning og 45 A.

Plasmakutteren S-PLASMA 50-IGBT fra Stamos Tyskland med moderne IGBT inverterteknologi kutter elektrisk ledende materialer som stål, rustfritt stål, støpejern, kobber, nikkel og aluminium nøyaktig og uten forvrengning. Den profesjonelle enheten lar deg kutte opp til maks. 15 mm dyp ved en skjæreeffekt på opptil 45 A og er perfekt for reparasjons- og oppussingsarbeid i verksteder eller garasjer.

Plasmaskjærer med høy betjeningskomfort

Skjærestrømmen kan justeres mellom 20 og 45 A, og alle verdier vises tydelig på LED-displayet. Med en driftssyklus på 100 % er 20 A mulig. Disse ytelsesverdiene er tilstrekkelige til å kutte arbeidsstykker opp til 15 mm tykke. Plasmaskjæreren kan kutte verktøystål samt rustfritt stål og annet høylegert stål. Selv aluminium, kobber og titan kan ikke motstå den kraftige plasmabuen til S-PLASMA 50-IGBT.

Plasmaskjæremaskinen tilbyr to forskjellige arbeidsmoduser slik at maksimal fremgang kan oppnås med hver oppgave. I 2-taktsmodus vil brenneren gå så lenge strømbryteren er trykket inn. I 4-taktsmodus er ett enkelt trykk tilstrekkelig for å aktivere brenneren og et trykk til for å slå den av.

Plasmakutteren fra Stamos Germany fungerer med 230 V driftsspenning. Dette gjør det til det ideelle verktøyet for bilverksteder, kommersielle metallbedrifter og industriell produksjon. I tillegg støtter den også gjør-det-selv-entusiaster i deres krevende oppussings- og reparasjonsprosjekter.

Brenneren tennes med høy frekvens slik at rister og rister også kan skilles. For å forhindre oksidasjon eller deformasjon av arbeidsstykket etter et kutt, fortsetter lufttilførselen i 10 s etterpå. Luften avkjøles også av brennerens etterstrømning for å unngå fare for skade. Baseenheten er også utstyrt med et kraftig viftekjølesystem for å forhindre overoppheting.

Det kompakte stålhuset beskytter det tekniske utstyret inne i plasmaskjæremaskinen. Fra utsiden er den beskyttet mot miljøpåvirkninger med et belegg. Plasmaskjæreren er enkel å transportere takket være det praktiske håndtaket. Med QR-koden på kabinettet kan du når som helst hente bruksanvisningen for plasmakutteren.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


4.8

Basert på 4 anmeldelser

01.06.2023

tento stroj neudrží jistič 16A neustále vypadává, hliník 10mm to neupálí. Obtížně se startuje oblouk. Tento výrobek je zadarmo drahý

01.06.2023

výrobek je zadarmo drahý.16A jistič to neudrží,10mm hliník to neupálí, obtížně se chytá oblouk. Měl jsem si koupit značkovou.

01.06.2023

Jeg kjøpte denne plasmaskjæreren for å bli kvitt noe skrapjern (en tank) jeg har liggende som er altfor stort til å flytte. Denne skjæreren er ikke spesielt rask, men er kompakt og rimelig priset, og gjorde jobben nokså enkel. Jeg har skåret mest 4mm svart stål med den, men det har vært partier med større tykkelser, og det har gått uten problemer. Min 16A sikring er i minste laget til å levere nok strøm, og det forsinket jobben, men var samtidig nok til å få den gjennomført. Instruksjonsmaterialet er på tysk og engelsk, og ryddig og greit forståelig. Jeg anbefaler denne for tilsvarende jobber.

01.06.2023

Ihan hyvä kone, hyvä hinta laatu suhde.