Gjenstand: EX10021368

|

Modell: S-MMA 120H

MMA-sveiser - 120 A - Arc Force - Hot Start - Anti-Stick

kr 1 699,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Presis – Elektrodesveiser med dreiekontroll og LED-display
  • Effektiv – sveisestrøm fra 20 til 120 A og driftssyklus fra 100 % til 80 A
  • Optimal – moderne IGBT-inverter for optimale sveiseparametere
  • Funksjoner – rene sveiseresultater takket være Hot Start, Arc Force og Anti-Stick
  • Mobil – enkel å transportere takket være kompakt design og håndtak

PRODUKTBESKRIVELSE

Elektrodesveiseren er imponerende for et bredt spekter av sveisearbeid

Vil du ha en kompakt MMA sveiser som du kan bruke på en rekke måter og som imponerer deg med funksjoner som rask tenning, en stabil lysbue og lite sveisesprut? Så hent den håndholdte MMA-sveiseren fra Stamos Germany! Takket være den nyeste teknologien og en rekke funksjoner oppfyller elektrodesveiseren alle vanlige arbeidskrav.

Effektivt og enkelt! Sveis med den håndholdte elektriske sveiseren fra Stamos Germany

Bruk den elektriske håndsveiseren for elektroder med en diameter på 1,6 til 3,2 mm og oppnå de beste sveiseresultatene takket være Hot Start, Arc Force og Anti-Stick. Hot Start øker sveisestrømmen kort ved start av sveising og du får optimale sveiser helt fra starten. Med Arc Force sveiser du med en mer stabil lysbue og Anti-Stick forhindrer at elektroden fester seg. På denne måten oppnår du alltid rene sveiseresultater uten overdreven slagging og sprut.

For å sikre at alle sveiseparametere implementeres effektivt, bruker MMA-sveiseren den nyeste IGBT-inverterteknologien. Du kan stille inn sveisestrømmen nøyaktig mellom 20 og 120 A ved hjelp av en dreiekontroll, som du til enhver tid kan sjekke verdien ved hjelp av LED-displayet. Med en sveisestrøm på mindre enn A, kan du sveise uten avbrudd med en driftssyklus på 100 %. Og hvis ting blir for varmt under sveising, sørger overopphetingsvernet for sikkerhet.

Den robuste elektrodesveiseren er ekstremt kompakt, du kan transportere den komfortabelt med ett håndtak. Enten du bruker den til metaller som stål, jern, kobber, støpejern, nikkel eller kobberlegeringer, viser den sine utmerkede egenskaper i alle oppgaver, også utendørs. Bruk den elektriske håndsveiseren til perfekt sveisearbeid på opptil 3 mm tykk i verksteder, til reparasjonsarbeid, i produksjon eller i låsesmedfaget. I alle bruksområder vil den allsidige MMA-sveiseren overbevise deg med sine feilfrie resultater.

TEKNISKE DETALJER