(1) Anmeldelse

Gjenstand: EX10011579

|

Modell: RCMR-470P14

Vinstativ - 200 kg - sølv

kr 1 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Universal - vinstativets elegante design passer til enhver stil
  • Romslig - med fire hyller gir denne modellen god lagringsplass
  • Bæreevne - med en total vektkapasitet på 200 kg
  • Robust - takket være utvalgte materialer og sofistikert konstruksjon, imponerer dette produktet med sin høye stabilitet
  • Slitesterk - overflatens epoksy garanterer et produkt med lang levetid, selv under fuktige forhold
  • Åpen - det smarte designet gjør at du har tilgang fra alle sider

PRODUKTBESKRIVELSE

Elegant vinstativ

Med metallstativet fra Royal Catering sitt utstyr kan du dekorativt lagre opptil 16 flasker vin. Takket være det diskrete designet er det holdbare og stabile vinstativet egnet for både profesjonell catering og privat bruk.

Ideell i fuktige miljøer Kjøkkenhyller med epoksybelegg

Vinstativet i sort metall har en elegant og beskyttende epoksybelegg. Egenskapene til denne overflatebehandlingen gjør denne modellen ideell for bruk i både tørre og fuktige omgivelser. Materialet er motstandsdyktig mot korrosjon. Den glatte overflaten er også enkel å rengjøre og desinfisere takket være den lette konstruksjonen.

Oppbevar vinen din i dette fine stativet. Fire hyller på 45 x 30 cm gir plass til 16 flasker vin. Hver av hyllene kan holde opp til 50 kg, noe som betyr at hele enheten har en bæreevne opp til 200 kilo. Takket være det smarte designet er hyllen lett tilgjengelig fra alle sider. I tillegg kan avstanden mellom hyllene justeres individuelt i ulike høyder.

Metallstativet har svært høy kapasitet. Vinstativet er like stabilt som tradisjonelle boltforbindelser som gjør at bæreevnen er høy. Rammen består av fire runde stenger som er 45 centimeter høye. Takket være de justerbare benene kan hyllen til og med stå på ujevne overflater uten å vingle.

Vinstativet kan settes sammen på kort tid. Monteringsdelene som følger med leveringen gjør at hylla er enkel å sette sammen. Vinstativet er svært stabilt og trenger ikke å festes til veggen.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 1 anmeldelse

01.06.2023

Helppo koota.Todella hieno.