Gjenstand: EX10011732

|

Modell: RC-TFWH60X30

Vegghylle - klappes sammen - rørdesign - 60 x 30 cm - 40 kg - rustfritt stål

kr 1 699,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Allsidig - robust vegghylle med en bæreevne på opp til 40 kg
  • Stor - overflate for oppbevaring på 60 x 30 cm og rør til å henge opp kroker for øser og diverse
  • Sammenleggbar - hyllen kan legges ned om den ikke er i bruk
  • Stilig - elegant og tidløst design som passer ethvert kjøkken
  • Holdbar - stabil og allsidig rustfritt stål

PRODUKTBESKRIVELSE

Vegghylle for ethvert kjøkken

Vegghyllen RC-TFWH60X30 i rustfritt stål fra Royal Catering er den perfekte løsningen for å oppbevare kjøkkenutstyr. Hyllen i rustfritt stål som er lett å legge sammen kombinerer moderne design med optimal funksjonalitet og sørger for renslighet og orden i enhver profesjonell virksomhet innen matproduksjon og kjøkken.

Vegghyller fra Royal Catering møbler i rustfritt stål

Den romslige hyllen i rustfritt stål har en stor hylle med mål på 60 x 30 cm. Dette garanterer god lagringsplass, enten det er på hotellet, restauranten eller hjemme. Kjøkkenhyllen i rustfritt har en bæreevne på 40 kg og kan holde kjøkkenutstyr som for eksempel mikrobølgeovn. Hyllen er svært praktisk til å henge opp øser eller andre kjøkkenverktøy. Hyllen er lett tilgjengelig fra alle sider.

Den grå hyllen holdes opp av to solide veggfester som monteres svært raskt. Når du ikke trenger det, kan du legge sammen hyllen for å få mer plass til bevegelse i hverdagen.

Hele stålhyllen er laget av rustfritt stål. Dette slitesterke materialet av høy kvalitet er lett å rengjøre og motstandsdyktig mot korrosjon, noe som gjør det spesielt godt egnet for kjøkken, pizzarestauranter eller lignende kulinariske fasiliteter.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL