(1) Anmeldelse

Gjenstand: EX10010315

|

Modell: RCWM-4000-E

Vaffeljern - 2 x 2.000 Watt - rektangulært

kr 7 599,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Ideell for caféer, restauranter, messer og markeder.
  • Konstruksjon av rustfritt stål
  • Emaljert stekeplate av støpt jern
  • Kort oppvarmingstid
  • For 4 belgiske vafler / Effekt på opptil 4.000 Watt
  • Helautomatisk tempereaturstabilitetskontroll / Enkel å betjene og rengjøre

PRODUKTBESKRIVELSE

Vaffeljern - 2 x 2.000 Watt - rektangulært

Det finnes mange oppskrifter på vaffelrøre, men hvor vellykket de blir avhenger i stor grad av vaffeljernet man bruker. Vaffeljernet RCWM-4000-E fra Royal Catering egner seg utmerket til både café- og restaurantvirksomheter.

Konstruksjonen av vaffeljernet er robust laget i rustfritt stål og stekeplatene er emaljert og laget av støpt jern. Man kan åpne og lukke vaffeljernet ved hjelp av et varmeisolert håndtak. I og med at stekeplatene blir oppvarmet både ovenfra og nedenfra, gir det muligheten til å steke fire vafler samtidig. Skulle du mot formodning helle for mye vaffelrøre på jernet, har RCWM-4000-E en integrert funksjon som forhindrer at det renner over. Siden vaffeljernet har slippbelegg er de ferdige vaflene enkle å ta ut av jernet. Med en helautomatisk temperaturstabilitetskontroll kan man stole på at vaffeljernet holder ønsket temperatur. Vaffeljernet har en timerfunksjon på opptil 15 minutter. Når vaflene er klare blir man varslet med et lydsignal.

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 1 anmeldelse

01.06.2023

Das Waffeleisen wurde für den Verein bestellt. Wird auf Weihnachtsmarkt und im Cafebetrieb eingesetzt. Keine Mängel und im Gegensatz zur Konkurrenz auch eine Auffangumrandung für den Teig. Absolute Empfehlung