På salg
(1) Anmeldelse

Gjenstand: EX10012371

|

Modell: RC-CWT001

Tallerkenvarmer til 37 stykker - royal_catering

kr 8 099,00 kr 11 599,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Allsidig – utmerket for storkjøkken eller buffeer
  • Romslig – for inntil 37 plater med Ø 27 cm
  • Rask – kort oppvarmingstid
  • Praktisk – helautomatisk termostat
  • Allsidig – 3 justerbare hyller

PRODUKTBESKRIVELSE

Tallerkenvarmer for inntil 37 tallerkener med Ø 27 cm

Kalde tallerkener gjør at maten mister varmen. derfor trenger du tallerkenvarmeren fra Royal Catering! Du kan varme opp tallerkenene dine raskt og enkelt for å sikre at maten ikke blir avkjølt umiddelbart etter servering. Den forsinkede avkjølingen garanterer ikke bare at gjestene dine får en perfekt temperert rett, men unngår også stress på kjøkkenet. Varmeskapet kan ideelt integreres i løpende serviceoperasjoner og er perfekt for storkjøkken eller bufféer. Kvalitet bør ikke koste mer – høykvalitets cateringutstyr til lave priser!

Helautomatisk, romslig og justerbar: tallerkenvarmerskapet fra Royal Catering

Den kraftige profesjonelle enheten imponerer med sin robuste konstruksjon og optimale prosesskvalitet. Tallerkenvarmeren er laget av rustfritt stål og har nok plass til opptil 37 plater med Ø 27 cm. Varmeskapet kan lukkes med en slagdør med magnetlås for å holde driftstemperaturen konstant.

Den elektriske tallerkenvarmeren har termostat og kan sømløst reguleres i et temperaturområde på 30 - 85 °C. Du kan enkelt stille inn ønsket temperatur med den automatiske termostaten – den integrerte automatiske mekanismen tar seg av alt annet for deg.

Innsiden av varmeskapet er også laget av rustfritt stål og har 3 hyller. Hyllene er justerbare og har nok plass til tallerkener eller kopper. De glatte overflatene kan enkelt rengjøres og desinfiseres.

Med fire roterbare jevntgående hjul kan tallerkenvarmeren transporteres raskt og enkelt til ethvert sted og kan brukes universelt i forskjellige områder. To hjul har parkeringsbrems for å sikre at de er så stabile som mulig. På grunn av sin spesielle konstruksjon vil ikke hjulene skade gulvet og er stillegående.

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 1 anmeldelse

01.06.2023

Trotz mehreren Anrufen wurde keine Lösungsmöglichkeit angeboten, geschweige denn zurückgerufen.