Trustpilot
(11) Anmeldelser
Royal Catering

Slushmaskin - 2 x 6 Liter - min temp. -20 - iskremfunksjon

kr 22 699,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10011028

|

Modell: RCSL 2/6ICE

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. fredag 9. august
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 22 699,00
3+
5%
kr 21 564,05
5+
10%
kr 20 429,10
10+
15%
kr 19 294,15
Viktige funksjoner
  • Stor kapasitet på 2 x 6 liter for iskrembutikker, matbiler eller barer
  • Intuitiv og enkel styring med et digitalt kontrollsystem
  • Service for hele EU og tre års garanti
  • Seks forskjellige funksjoner for tilberedning av cocktails, iskrem og mer
  • 8-12 timers drift takket være den hardtarbeidende konstruksjonen
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

Tekniske detaljer

Materiale
Stål
Polykarbonat
Farge
Sølv
Spenning [V]
230
Ytelse [W]
450
Type lys
LED
Driftssyklus [T]
8 - 12
Kjøletemperatur [°C]
-20 ´- 10
Kjølemiddel
R290
Fettoppsamlingsbrett
Ja
Gummiføtter
Ja
Kapasitet
12 l
Antall beholdere
2 Pc
Total kapasitet
12 l
Mål (LxBxH)
44.2 x 40.2 x 72.5 cm
Vekt
44.8 kg
Leveringsdimensjoner (LxBxH)
51.5 x 48 x 89 cm
Fraktvekt
56.3 kg

Leveringsomfang

  • Slushmaskin RCSL 2/6ICE
  • Monteringsutstyr
  • Bruksanvisning

Produktbeskrivelse

Slushmaskin - 2 x 6 Liter

Slushmaskinen RCSL 2/6ICE fra Royal Catering er spesielt designet for dine profesjonelle cateringbehov, og komplimenterer utstyret ditt til pikniker og festivaler, samt kafeteriaer og barer. Maskinens moderne design viser frem iskrem og drikke på en tiltalende måte. Den er enkel å bruke, og de slitesterke og motstandsdyktige materialene gjør den perfekt til bruk i et travelt kjøkken.
Det er ikke bare slush du kan lage med slushmaskinen, men også alle typer kalde drikker, som fruktdrikker, cocktails, iskrem eller sorbet. De to 6 liters beholderne er perfekte for oppbevaring av kalde drikker og mat. Separat oppbevaring gjør det mulig å blande alle mulige typer drikke. På den måten kan du effektivt styre de nødvendige kjøleprosessene for gjestene dine ved enhver fest, samtidig som du tilbyr dem et variert utvalg av smaker.
Et digitalt kontrollsystem med touchpad design gjør slushmaskinen intuitiv og enkel å bruke. Funksjonene kan styres med bare noen få knapper. Det moderne, brukervennlige LED-displayet viser deg temperaturen og omdreiningshastigheten til mikseren. Slushmaskinen har seks forskjellige funksjoner: Iskrem, Granita, Kjøle, Cocktail, Vask og Dispensering. Du kan også tilberede og selge andre retter, som frozen yoghurt eller cocktails.
Beholderen er laget av matsikker og BPA-fri polykarbonat, som er ufarlig for helsen, samt motstandsdyktig mot ekstreme temperaturer. Den har en høy slagfasthet og er spesielt sterk og holdbar. Det gjennomsiktige designet gjør at slushmaskinen ser svært attraktiv ut.
Slushmaskinen er drevet av en 450 watt motor. Den kraftige maskinen har en driftssyklus på 8 til 12 timer. Den innvendige mikseren sørger for is fri for klumper og forhindrer tetting av kranen. Den konstante miksingen, som styres via en bryter, sikrer en perfekt konsistens og smak. Utsiden har ventilasjonsåpninger som beskytter motoren mot overoppheting.
Kranen sikrer at slushen kan tappes uten søling. Drikkene er beskyttet mot smuss av et lett, slitesterkt lokk. En dryppskål fanger opp overflødig væske og sikrer en ren arbeidsplass. Utsiden har gummiføtter som beskytter arbeidsflaten mot riper, og holder maskinen på plass.
Royal Catering står for kvalitetsutsyr for catering og pålitelighet, som er grunnen til at slushmaskinen har en tre års garanti. Ved en uventet feil vil det bli tilbudt service over hele EU.

Vurderinger og anmeldelser


4.7

Basert på 11 anmeldelser

Sorter etter :

for 2 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

tilbakemelding på bestilling

Produkt i samsvar med beskrivelsen. Veldig rask bestillingsoppfyllelse.

Vis original anmeldelse

for 3 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

Åpenbaring

I slutten av mars kjøpte jeg fra Expondo Granitor - 2 x 6 l - 450 W - fra -20°C - til is. Til tross for den litt høyere prisen, bestemte jeg meg for å kjøpe den hos dem fordi erfaring har lært meg at i tilfelle av problemer er det mulig å returnere eller erstatte enheten med en annen. Heldigvis var det akkurat det som skjedde. Umiddelbart etter å ha betalt for forsendelsen sendte Expondo meg utstyret, som kom umiddelbart, veldig godt pakket, men dessverre hadde det et sammenbrudd etter å ha koblet det til. Det skjer, som med alt utstyr. Selskapet gjorde en god jobb her, den profesjonelle hotline og det vennlige personalet tok utfordringen og tilbød seg å bytte enheten mot en ny Granator etter å ha sendt den tilbake, og det var det som skjedde, jeg venter bare på forsendelsen, jeg kan' ikke vente på shakes og frosne drinker på disse varme dagene, som jeg vil kunne servere til kundene mine. Nok en gang anbefaler jeg selskapet for sin profesjonalitet og policy, som gir trygghet til kunder som oss slik at de ikke stresser i lignende saker, fordi det håndteres umiddelbart, pålitelig og med høy standard. Jeg kommer definitivt tilbake med flere kjøp. Jeg kommer tilbake for å dele min mening etter å ha prøvd utstyret som snart vil bli levert til meg.

Vis original anmeldelse

for 4 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

2x6 L Slush Granita Softeis Meeeega

Vi har nå testet maskinen flere ganger og alt fungerer perfekt. Programmene er godt forhåndsinnstilte og kan finjusteres. Et annet utvalg er også mulig med tanker. Begge tankene styres separat.

i fjor Lagt ut på Expondo Germany

Slush maskin

Maskinen er rett og slett flott. Hadde allerede en å prøve ut. Men disse, enkle å bruke, tilbereder raskt en slush og drikker den. Vi hadde også sett for oss at renholdet skulle bli verre. Vi vil ikke være uten slushmaskinen lenger. Ikke bare til festen, men i varmen vil vi bare bruke dem på kontoret om dagen.

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Expondo Germany

Slushmaskin - 2 x 6 liter

Leveringen var problemfri. Den første igangkjøringen også. Alt etter ønske. Kan bare anbefale maskinen.

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Expondo Germany

Etter den første testen er vi helt begeistret! Mega del!

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Expondo Italy

Granitore

Flott produkt. jeg anbefaler

for 2 år siden Lagt ut på Expondo France

Maskin à granitas 2x6 liter

Veldig god granitamaskin og pen. For øyeblikket har jeg kun laget sitrongranitas og resultatet ble upåklagelig med granitaprogrammet med 5 liter produkt og på 50 minutter var det gjort. Støyen fra maskinen er veldig korrekt og jeg gjorde rengjøringsprogrammet uten problemer. Den leveres med doble pakninger og 1 tube fett. Jeg skal snart prøve noen iskrem, og jeg kommer med en annen kommentar senere. For øyeblikket angrer jeg ikke på kjøpet, det får vi se over tid, men jeg har tillit til ROYAL CATERING utstyret som jeg allerede har kjøpt for mange år siden og som fortsatt fungerer veldig bra, panini grill, pizzaovn.

Vis original anmeldelse

for 2 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Sterk kjøleevne

Veldig godt laget enhet, lett å rengjøre og har utmerket kjøleevne for raskt å lage slush ice. Bare volumet til kompressoren trekker fra et poeng.

Vis original anmeldelse

for 10 måneder siden Lagt ut på Expondo Denmark

Rask og flott slushicemaskin

Ungene ble helt gale da vi tok med denne maskinen hjem. Gode ting: Den lager god slushice og den gjør det raskere enn vi trodde. På litt av en minus: Det har en tendens til å søle litt etter helling og det havner ikke like mye i brettet som på bordet. Så vi måtte kjøpe et par brett som vi la under maskinen for å få tak i søl. Maskinen er også ganske støyende, men kan ikke se hvordan det kan unngås.

Vis original anmeldelse

Ofte stilte spørsmål

Hvor lenge kan maskinen jobbe?

Maskinen er designet for lang drift. Den har en driftssyklus på 8 til 12 timer.

Kan jeg betjene dispenseren selv?

Selvfølgelig! Maskinen styres med noen få knapper. Alt annet fungerer automatisk. Du finner alle detaljene til slushmaskinen i bruksanvisningen.

Hva skjer hvis maskinen bryter ned?

Vi tilbyr en tre års garanti og service for hele EU-området. Hvis du har spørsmål eller problemer angående maskinen, kontakt oss!

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter