Trustpilot
(10) Anmeldelser

Slushmaskin - 2 x 6 Liter - min temp. -20 - iskremfunksjon

kr 22 499,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10011028

|

Modell: RCSL 2/6ICE

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. mandag 6. mai
Viktige funksjoner
  • Stor kapasitet på 2 x 6 liter for iskrembutikker, matbiler eller barer
  • Intuitiv og enkel styring med et digitalt kontrollsystem
  • Service for hele EU og tre års garanti
  • Seks forskjellige funksjoner for tilberedning av cocktails, iskrem og mer
  • 8-12 timers drift takket være den hardtarbeidende konstruksjonen
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


4.8

Basert på 10 anmeldelser

Sorter etter :

forrige måned Lagt ut på Expondo Germany

2x6 L Slush Granita Softeis Meeeega

Vi har nå testet maskinen flere ganger og alt fungerer perfekt. Programmene er godt forhåndsinnstilte og kan finjusteres. Et annet utvalg er også mulig med tanker. Begge tankene styres separat.

for 2 år siden Lagt ut på Expondo France

Maskin à granitas 2x6 liter

Veldig god granitamaskin og pen. For øyeblikket har jeg kun laget sitrongranitas og resultatet ble upåklagelig med granitaprogrammet med 5 liter produkt og på 50 minutter var det gjort. Støyen fra maskinen er veldig korrekt og jeg gjorde rengjøringsprogrammet uten problemer. Den leveres med doble pakninger og 1 tube fett. Jeg skal snart prøve noen iskrem, og jeg kommer med en annen kommentar senere. For øyeblikket angrer jeg ikke på kjøpet, det får vi se over tid, men jeg har tillit til ROYAL CATERING utstyret som jeg allerede har kjøpt for mange år siden og som fortsatt fungerer veldig bra, panini grill, pizzaovn.

Vis original anmeldelse

for 10 måneder siden Lagt ut på Expondo Italy

Granitore

Flott produkt. jeg anbefaler

for 10 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Etter den første testen er vi helt begeistret! Mega del!

Vis original anmeldelse

for 13 døgn siden Lagt ut på Expondo Poland

Åpenbaring

I slutten av mars kjøpte jeg fra Expondo Granitor - 2 x 6 l - 450 W - fra -20°C - til is. Til tross for den litt høyere prisen, bestemte jeg meg for å kjøpe den hos dem fordi erfaring har lært meg at i tilfelle av problemer er det mulig å returnere eller erstatte enheten med en annen. Heldigvis var det akkurat det som skjedde. Umiddelbart etter å ha betalt for forsendelsen sendte Expondo meg utstyret, som kom umiddelbart, veldig godt pakket, men dessverre hadde det et sammenbrudd etter å ha koblet det til. Det skjer, som med alt utstyr. Selskapet gjorde en god jobb her, den profesjonelle hotline og det vennlige personalet tok utfordringen og tilbød seg å bytte enheten mot en ny Granator etter å ha sendt den tilbake, og det var det som skjedde, jeg venter bare på forsendelsen, jeg kan' ikke vente på shakes og frosne drinker på disse varme dagene, som jeg vil kunne servere til kundene mine. Nok en gang anbefaler jeg selskapet for sin profesjonalitet og policy, som gir trygghet til kunder som oss slik at de ikke stresser i lignende saker, fordi det håndteres umiddelbart, pålitelig og med høy standard. Jeg kommer definitivt tilbake med flere kjøp. Jeg kommer tilbake for å dele min mening etter å ha prøvd utstyret som snart vil bli levert til meg.

Vis original anmeldelse

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Slushmaskin - 2 x 6 liter

Leveringen var problemfri. Den første igangkjøringen også. Alt etter ønske. Kan bare anbefale maskinen.

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Expondo France

Maskin à granitas 2x6 liter

Jeg kommer tilbake som lovet for min andre evaluering på granitamaskinen kjøpt for noen måneder siden. Denne helgen lagde jeg et 4 liters kar med granitas og det andre 4 liters karet med myk italiensk iskrem (sundae) samtidig og resultatet ble veldig bra, det tok ca 1 time og 15 minutter å få resultatet av de 2 tanker. Jeg gjorde programmet for granitas og is, og resultatet var upåklagelig. Konklusjon, jeg anbefaler denne maskinen for granitas, iskrem, fruktjuice. . . meget allsidig og som fungerer veldig bra og alle dens innstillingsmuligheter er programmert men som kan tilpasses etter ønske til nærmeste grad og rotasjonshastighet, 1 tank alene eller 2 tanker samtidig. Jeg tok alt fra hverandre etter å ha rengjort maskinen automatisk med litt oppvaskmiddel og tørket det og satte det sammen igjen, smurte skjøtene og avløpsrøret. Veldig fornøyd med kjøpet mitt.

Svar fra

Takk for din positive og hjelpsomme tilbakemelding. Vi gleder oss til et gjensyn. Vi sees snart og ha en fin dag!
Vis original anmeldelse

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Slush maskin

Maskinen er rett og slett flott. Hadde allerede en å prøve ut. Men disse, enkle å bruke, tilbereder raskt en slush og drikker den. Vi hadde også sett for oss at renholdet skulle bli verre. Vi vil ikke være uten slushmaskinen lenger. Ikke bare til festen, men i varmen vil vi bare bruke dem på kontoret om dagen.

Vis original anmeldelse

for 7 måneder siden Lagt ut på Expondo Denmark

Rask og flott slushicemaskin

Ungene ble helt gale da vi tok med denne maskinen hjem. Gode ting: Den lager god slushice og den gjør det raskere enn vi trodde. På litt av en minus: Det har en tendens til å søle litt etter helling og det havner ikke like mye i brettet som på bordet. Så vi måtte kjøpe et par brett som vi la under maskinen for å få tak i søl. Maskinen er også ganske støyende, men kan ikke se hvordan det kan unngås.

Vis original anmeldelse

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo Norway

Vert fornøyd

Hei, jeg elsker denne maskinen. Enkel å bruke, mange flotte funksjoner, ikke altfor komplisert å rengjøre. Flott kjøp

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter