Gjenstand: EX10012328

|

Modell: RCBC-03

Slakterblokk - 40 x 50 cm - Royal Catering - Arbeidshøyde: 40 cm

kr 2 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Robust - 5 cm tykt skjærebrett for kraftig hakking
  • Hygienisk – rustfritt stål / plast (polyetylen) er luktfritt, smakløst og lett å rengjøre
  • Skånsom på ryggen - arbeidshøyde på 40 cm for behagelig arbeid
  • Plassbesparende-40 x 50 cm kompakt slakterblokk som passer på alle kjøkken
  • Slitesterk - Polyethylen er motstandsdyktig mot syrer, baser, oljer og fett

PRODUKTBESKRIVELSE

Slakterblokk med 5 cm skjærebrett

Du kan enkelt tilberede forskjellige kjøtt- og pølspesialiteter på slakterblokken RCBC-03. På grunn av sine kompakte dimensjoner, passer 40 x 50 cm kutteblokk i både slakterbutikker og små kjøkken.

Stabil slakterblokk for slakteriet

Med sin robuste konstruksjon og en vekt på 14,74 kg kg står slakterblokken trygt på sine fire bein. Den tåler lette vibrasjonene ved hakking og skjæring. Slakterblokken er laget av slitesterkt rustfritt stål / plast (polyetylen) og oppfyller de høye hygieniske kravene i slakterbutikken. Det korrosjonsbestandige rustfrie stålet sørger for lang levetid, mens den 5 cm tykke skjæreplaten av polyetylen imponerer med sin utmerkede motstand. Materialet er motstandsdyktig mot forskjellige syrer og baser, men også mot oljer og fett. Det er også smakløst og luktfritt og har svært lite slitasje. Dette betyr at du trygt kan behandle råvarer og vil glede deg over den kompakte slakterblokken i lang tid.

Den lettstelte overflaten kan rengjøres på kort tid uten at fuktighet trenger inn. Du trenger mindre tid på rengjøring, og du kan fortsette å bruke slakterblokken umiddelbart. Høyden på 40 cm lar deg jobbe komfortabelt uten å bøye deg ned. Skjæreplaten på 40 x 40 cm er romslig nok til forskjellige kjøttprodukter. Uansett om det er i slakterbutikker, bistroer eller det velutstyrte kjøkkenet til en lidenskapelig hobbykokk, er slakterblokken fra Royal Catering en holdbar og hygienisk gjenstand for profesjonell kvalitet overalt.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL