Gjenstand: EX10012429

|

Modell: RCWW 4

Skittentøysvogn - Royal Catering

kr 1 499,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Romslig - 300 L kapasitet for klesvask
  • Robust - avtagbar pose laget av rivefast plast (PVC) og ramme i slitesterkt rustfritt stål
  • Mobil - 4 glidende hjul for enkel manøvrering
  • Praktisk - konisk form for enkel fylling og enkel manøvrering
  • Sklisikker - pose perfekt festet med 10 spenner

PRODUKTBESKRIVELSE

Den romslige skittentøysvognen med avtagbar vaskepose av plast (PVC)

Skittentøysvognen RCWW 4 fra Royal Catering er ideell for hoteller, gjestehus, omsorgsfasiliteter eller sykehus og hvor som helst hvor det produseres store mengder skittentøy. Du kan transportere duker, dynetrekk og klesplagg trygt og enkelt i vaskeposen av slitesterk plast (PVC).

Robust skittentøysvogn for store mengder

Med en kapasitet på hele 300 l rommer den sjenerøse vognen store mengder skittentøy. Dette forkorter pendlingen når du samler laken, håndklær osv. Posen har en behagelig arbeidshøyde på 80 cm og en bred åpning på 90 x 65 cm. Dette gjør det lettere for deg å fylle med store tøy. Vognen har en smalere form mot bunnen. Dette betyr at vognen forblir smidig og manøvrerbar selv med en full pose. Denne formen gjør det også lettere å fjerne den fylte vaskeriposen.

Selve vaskeriposen er laget av rivefast plast (PVC) og er designet for langvarig bruk. Det elastiske materialet er lett å rengjøre og beholder formen selv ved tung belastning. Posen er godt festet til rammen med 10 spenner og kan fjernes i noen få enkle trinn. Det betyr at vasketøyvognen raskt kan tømmes, lastes om og brukes igjen.

4 rullende hjul som kjører jevnt og trutt sikrer en enkel og stille håndtering, slik at gjestene forblir uforstyrret. Valsene er også slitesterke og forhindrer striper og merker på gulvet. Den robuste rammen i rustfritt stål gir den manøvrerbare vaskekurven høy slagfasthet og holdbarhet - uten å knirke eller rasle. Enten det er pensjonater, hoteller eller omsorgsfasiliteter - med den robuste skittentøysvognen fra Royal Catering kan du pålitelig og varig transportere tøy og sikre en jevn arbeidsflyt.

TEKNISKE DETALJER