Gjenstand: EX18000477

|

Modell: RCRO-870-SET-1

Røykeovn med vakuummaskin - 70 L - 200 vakuumposer - 2 grillbørster

kr 36 799,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Stor - kapasitet på 70 liter, fire rister og ti kroker for røyking av store mengder kjøtt, fisk, pølse eller grønnsaker
  • Justerbar - passer for varm- og kaldrøyking takket være temperatur fra 30 til 110°C
  • Allsidig - for lufttett og matsikker emballasje av mat, væsker, kosmetikk, legemidler, elektronikk, etc.
  • Kraftig - 900 W og en vakuumeffekt på 20 m3/t
  • Solid - 200 vakuumposer (30 x 20 cm) som også passer til sous-vide
  • Renslig - to grillbørster: en børste med tre sider (16.5 cm), og en med tre parallelle spiraler (7cm)

PRODUKTBESKRIVELSE

Bevar deilige røyksmaker med røykeovnen, inkludert vakuumpakker

Røykeovnen RCRO-870 fra Royal Catering røyker kjøtt, fisk og pølse med en unik røykfylt smak. Bruk denne 1000 W kjøttrøykeren til kald eller varm-røyking takket være et temperaturområde fra 30 til 110° C. Det utvendige termometeret lar deg til enhver tid overvåke innetemperaturen.

Profesjonell røykeovn fra Royal Catering sitt store utvalg av kjøkkenutstyr

Røykeovnen har et volum på 70 liter og leveres inkl. 4 rister 10 kroker. Du kan sette røykemaskinen på maksimalt 120 minutter ved hjelp av timeren. For en mer intens smak bare gjentar du bare røykeprosessen. Den hygieniske rustfrie stålkonstruksjonen enkel å betjene med bare to kontrollhjul og en hovedbryter, og veldig enkel å rengjøre. Dryppbrettet fanger rennende fett som drypper ned i en bolle under.

De to grillbørstene som kommer med sikrer ytterligere hygiene: Grillbørsten RCCB-3 består av et 7 cm. langt børstehode med tre spiraler for store overflater. RCCB-4 børsten bestående av en 16,5 cm lang buet langstrakt spiral, er ideell for smale steder som grillrister. Bare bruk litt vann og oppvaskmiddel.

Oppbevar hjemmelaget røkt mat i lange perioder med den kompakte vakuummaskinen MSW-VPM-900K. Enheten forsegler hermetisk og trygt mat, væsker, legemidler, elektronikk og mye mer. Vakuumpakket mat kan ikke oksideres av luft - selv bakterier har ingen sjanse! Dette holder ikke bare produktene friske, men bevarer også smaken og aromaen. De kraftige 900 W gir en vakuum-ytelse på 20 m³/t. I vakuumkammeret på 44 x 44,5 x 6,5 cm kan du også forsegle flere små produkter samtidig på bare 0 til 99 sekunder. Med den praktiske kodefunksjonen kan du merke posene med bokstaver og tall slik at du alltid vet nøyaktig hva som er inne i senere.

Dette settet inneholder 200 vakuumposer RCVB-20X30-200, størrelse 30 x 20 cm, slik at du kan begynne å lagre med en gang. De kan fryses og varmes opp igjen og brukes til sous-vide matlaging på grunn av deres varmebestandighet. Bon appetit!

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL